Vraag stellen

Stel je vraag op EventGoodies!

1 juli 2015

Ken je dat? Dat je zoveel tips, ideeën en verhalen hebt om met iemand te delen en je weet gewoon niet waar je moet beginnen? Gastblogger Tjiska Langeland liep daar al snel tegenaan toen ik haar vroeg om haar eerste blog te schrijven voor Eventgoodies. Dus we draaien het gewoon om: Wat wil jij weten op het gebied van evenementenorganisatie? 

Even voorstellen

Hoi, mijn naam is Tjiska Langeland. Samira (oprichtster van EventGoodies) vroeg mij om voor EventGoodies te schrijven en daar werd ik direct heel enthousiast van. Maar gelijk loop ik vast… ik heb zoveel ideeën, tips en verhalen voor jullie.

Waar wil je meer over weten?

Dus wil ik het omdraaien en kijken waar jullie behoefte ligt! Dat mag van alles zijn op het gebied van evenementenorganisatie. Laat je vragen en creativiteit gaan en laat me weten wat je nodig hebt.

Om het wat makkelijker te maken zijn hier een aantal onderwerpen:

  • Catering
  • Techniek
  • Entertainment
  • Registratie
  • Planning & Budget
  • Trends

Staat je onderwerp er niet bij, maakt niet uit, ik hoor graag ook andere ideeën of vragen.

Connect met je doelgroep

Mocht je geïnteresseerd zijn in de kracht van verbinden en hoe je de verbinding met je doelgroep op allerlei manieren kunt integreren in je evenement, laat me dat dan ook weten. Ik heb allerlei tips en inzichten voor je!

Alvast 1 tip: kruip in de huid van de bezoeker

En niet alleen in zijn hoofd, maar vooral in zijn hart. Bezoek je eigen evenement alsof je zelf 1 van de bezoekers bent en durf kritisch te zijn. Het is mooi als alles staat en werkt, maar werkt het op de manier van de bezoeker? Voldoet wat jij hebt neergezet aan zijn/haar verwachtingen? Wees niet bang om de beleving van de bezoeker te checken, omdat daar een enorme waarde ligt. Hoe meer je je kunt verbinden met je bezoeker, des te succesvoller je evenement.

PS: aangezien het zo warm is deze week vind je hier 19 manieren om super originele ijsblokjes te maken voor je drankje of cocktail deze zomer om lekker af te koelen. Verrassend voor je gasten tijdens een evenement deze zomer!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Hangmatten huren

Hangmatten als tropische verrassing

Geef je evenement een ontspannen en tropische uitstraling met kleurrijke en stevige hangmatten. Ideaal om het gesprek op te starten of juist om heerlijk te relaxen. 

Lees verder

3 Creatieve stands die we hebben gespot op Event17

Op zoek naar inspiratie voor een leuke, opvallende stand? Bekijk deze voorbeelden die we gespot hebben op Event17.

Lees verder
Mobiele karaokekast

Pareltje van Instagram: mobiele karaokekast

Het was een van de leukste dingen die ik tegenkwam op MadNes festival. Een jongen in een pak wat lijkt op een Arcadespel. Je kon er karaokeliedjes mee zingen.

Lees verder

Een reactie plaatsen