Terugblik 2018

Tijd om terug te blikken op 2018

21 december 2018

Dit is een mooi moment om terug te blikken op afgelopen jaar. Op onszelf en de ontwikkelingen, maar natuurlijk ook op goodies. Wat heeft 2018 ons gebracht?

Professionaliseren

EventGoodies ontstond 4 jaar geleden. Ik startte met 1 blog per week, ietwat impulsief. Geen idee of hier behoefte aan was en of mensen er op stonden te wachten. Langzaam aan groeide de lezers en er kwam bloggers bij. Na 4 jaar werd het hoog tijd voor een nieuwe website. Eigenlijk al eerder, maar je weet hoe het gaat he? Het kostte wat tijd, maar ik ben reuzetrots op het eindresultaat! Het is natuurlijk niet af, maar het begin is er.

Verder zijn er binnen EventGoodies geen spannende veranderingen. En dat is heel fijn, want dat zie ik als stabiliteit. We hebben een vast bloggerteam waar ik heel blij mee ben. Ik heb Daan ontmoet met wie ik in het nieuwe jaar op pad ga om te vloggen. En stapje voor stapje verbeteren we onze video’s, social media-aanpak en andere content.

Mijn favoriete goodies

Ik schrijf alleen over goodies waar ik oprecht enthousiast over ben. Maar natuurlijk zijn er een aantal die eruit springen en mijn favoriet zijn. Een daarvan is TryLikes, een hele slimme en eenvoudige manier om feedback te verzamelen van je bezoekers. Op het evenement al!

Trylikes

Ook ben ik gecharmeerd van bladconfetti. Het is weer eens wat anders dan gewone, felgekleurde confetti en nog veel belangrijker: het is biologisch afbreekbaar!

Bladconfetti: confetti van blaadjes

Een echte event goody verhoogt de eventbeleving voor de bezoeker. En idealiter is een evenement inclusief. Dus toegankelijk voor iedereen. Het boek van Marianne dat afgelopen jaar werd gelanceerd, vind ik dan ook een hele belangrijke om te noemen. Hierin lees je hoe je jouw evenement toegankelijk kan maken voor mensen met een beperking.

Toegankelijkheid: Samira test rolstoel

Ook ben ik weg van mijn EventGoodies sneakers! Niet alleen omdat ze in mijn eigen huisstijl zijn, maar ook omdat je ze per stuk kan bestellen. Ideaal voor evenementen met een klein budget.

Customized schoenen van EventGoodies

Wat zal 2019 ons brengen?

Qua goodies durf ik daar nooit zo goed voorspellingen over doen. Ik zie wel wat trends waarover je in de volgende MeetingMagazine leest (het linkje deel ik nog!).

Daarnaast blijven we werken aan onze website, zodat het gebruiksvriendelijker wordt en het vinden van goodies steeds makkelijker gaat. Verder gaan we wat leuke samenwerkingen aan waarover ik nu helaas nog niets kan zeggen. Maar het ziet er naar uit dat we er meer leuke vlogs aan gaan komen in het nieuwe jaar.

Het hoogtepunt van 2019 wordt oktober, want dan bestaat EventGoodies 5 jaar! Dat moeten we natuurlijk vieren. Hoe en wat precies weet ik nog niet, maar ons jubileum gaat in ieder geval niet stilletjes voorbij.

Ik wil jullie als lezers, maar ook onze trouwe fans, ambassadeurs en de bloggers bedanken voor jullie support! You’re the best! ❤️

Wat was jouw favoriete goody van 2018? Ik ben heel benieuwd!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

strandfeest organiseren
Entertainment

De leukste goodies voor een strandfeest

Ga jij een strandfeest organiseren? Deze goodies maken het feest compleet! Wat dacht je van bedrukte strandstoelen, sambaballen waarmee je cocktails kan shaken en een digitaal volleybalnet?

Lees verder
Entertainment

Een nieuwe smaakbeleving met VR Dining

Maak je evenement nog specialer met VR Dining. Door virtuele werkelijkheid krijgen gasten een heel nieuwe smaakbeleving.

Lees verder
evenement met thema taal
Organisatie

Staat je evenement in het teken van taal? Zet de typemachine in

Organiseer je een evenement waar taal of literatuur een belangrijk onderdeel of thema is? 4 Ideeën om het thema tot uiting te brengen met typemachines. 

Lees verder

Een reactie plaatsen