Interactive mapping

The Map Docs doen onderzoek voor jou op evenementen

19 november 2018

Dit idee heb je misschien al eens voorbij zien komen: een wand met vragen waar bezoekers met stickers hun mening kunnen geven. Geen zin om het zelf allemaal te regelen? Schakel dan The Map Docs in!

We hebben er eerder over geschreven: de interactie op een beurs bevorderen door de mening te vragen aan voorbijgangers. Dit kan op allerlei manieren en een eenvoudige manier is door de bezoekers stickers te laten plakken. Zo zorg je er gelijk voor dat de bezoekers in aanraking komen met het thema op een leuke, speelse manier.

Een realtime infographic

Door beursbezoekers hun mening te laten geven, creëer je eigen een soort realtime infographic. Interactive mapping noemen The Map Docs het. Je verzint een aantal vragen, maakt borden of doeken en regelt stickers. Vervolgens benader je de bezoekers actief en klaar ben je!

Infographic door middel van interactive mapping

De doktoren gaan voor je aan de slag

Als je geen tijd of zin hebt om dit zelf op poten te zetten, dan kunnen The Map Docs je helpen. Zij zijn deze dienst vorig jaar gestart en zijn grafisch ontwerpers. Ze regelen zowel het ontwerp van de infographic als de uitvoering. Compleet in doktersjas (als ‘echte’ onderzoekers) spreken zij bezoekers aan en vragen ze hen mee te doen aan het onderzoek. Na het evenement ontvang je de resultaten in PDF.

The Map Docs

Wil je dit ook inzetten op je evenement? Kijk voor meer informatie op themapdocs.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Groot display evenement - PixioDisplay

PixioDisplay: een display met touchscreen

Een display met touchscreen is een erg handig middel voor evenementen. Je kunt het gebruiken als vervanger voor de pop-up banner of als informatiezuil.

Lees verder
Pumps taart

Pumps en tassen in de stijl van taartjes

Pumps in de stijl van chocoladetaart of kersenvlaai. Een geweldige finishing touch voor de hostessen van jouw evenement.

Lees verder

Ultieme gastvrijheid door rekening te houden met dieetwensen

Goed eten op een evenement is belangrijk en draagt bij aan de gastvrijheid. Maar wat doe je eigenlijk met de dieetwensen van bezoekers?

Lees verder

Een reactie plaatsen