Selfiekamer

Pareltje van Instagram: selfiekamers

19 september 2019

Een mooie achterwand voor selfies is leuk, maar wat een nog gaver effect geeft is een selfiekamer!

In deze rubriek licht ik eens per maand een pareltje uit die we op Instagram hebben gedeeld. Dit zijn inspirerende voorbeelden van goodies die je hopelijk op een goed idee brengen.

Selfies maken in een kleurrijke kamer

Een foto maken in een selfie kamer is zoveel gaver dan voor een eenvoudige muur. Vaak zie je dat de muur te klein is. Hierdoor kun je niet volledig op de foto staan zonder de rest van de omgeving te zien, zoals op deze foto.

Als je ook zorgt voor een vloer en zijwanden in dezelfde stijl, dan is het veel makkelijker om gave foto’s te maken. Onderstaande foto maakte ik in Moco Amsterdam.

Je ziet dit soort kamers steeds vaker verschijnen. Vooral in musea. Dat is ook handig, want daar kun je het langer laten staan. Maar het is niet moeilijk of duur om zoiets voor een eendaags evenement te maken.

Als je inspiratie zoekt, dan kun je je lol op in Wondr Experience in Amsterdam vanaf 18 september. Dit is een tijdelijke Instagram-museum vol gave installaties waar je de mooiste foto’s kan maken en dus inspiratie op kan doen.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Een terugblik in een magazine

Een terugblik in een magazine

De manieren om evenementen vast te leggen worden steeds creatiever. Van mindmaps en illustratoren naar een compleet magazine!

Lees verder

ZoetSupply: (H)eerlijke smaken bijzonder verpakt

De filosofie van ZoetSupply draait om producten met een verhaal, waarin ambacht voorop staat. Een perfecte combinatie van smaak en presentatie.

Lees verder

Een portret in de vorm van een gedicht

Een foto van jezelf is leuk, maar wat dacht je van een gedicht over jezelf? Portretdichter Bert schrijft gedichten op basis van een persoonlijk interview.

Lees verder

Een reactie plaatsen