Handige hakken voor elegante eventmanagers

12 januari 2017

Dit is een handige uitvinding voor eventmanagers. Je loopt op lage schoenen tijdens het opbouwen van je evenement en je klikt je hakken eronder wanneer je bezoekers er zijn. 

Dit keer een blog met een handig item voor vrouwelijke eventmanagers.  Een schoen die zich aanpast aan de invulling van je dag. Mooi, maar vooral ook heel comfortabel. Met de schoenen van Tanya Heath verwissel je in een handomdraai de hakken. Er zit een zwart knopje net onder de zool. Met één klik wissel je eenvoudig van hakhoogte. Zo loop je er altijd comfortabel én zelfverzekerd bij.

Laag bij de opbouw, hoog bij de opening

Heel fijn voor eventmanagers die op elk moment goed voor de dag willen komen. Maar, ook een beetje lief voor de voetjes willen zijn. Draag lage hakken tijdens de opbouw van je evenement.

Bij de opening of ontvangst kies je voor wat hogere hakken en bij het feest ga je weer een paar centimeters lager. Geen rondslingerende pumps en sneakers meer in je tas. En geen ramp voor de chaotische eventmanager die vergeet te wisselen. Geen stress. Je loopt niet per ongeluk met je sneakers onder je elegante jurkje.

Zo veel vrouwen, zo veel smaken

Er zijn verschillende modellen om uit te kiezen. Pumps, enkellaarsjes en zelfs een mooi open sandaaltje genaamd Tamara. Alle schoenen hebben elegante dames- en herennamen. De hakken luisteren naar veelbelovende herennamen als Damian, Francois, Christophe en Stephane. Van hoog, middel tot laag, breed, smal en stiletto. En in allerlei kleuren. Genoeg materiaal dus om te ontdekken met wie je de beste ´klik´ hebt en je eigen statement-shoe samen te stellen.

Slimme uitvinding

Het idee is bedacht door Tanya Heath. Ze vult haar dagen met zowel professionele als informele activiteiten. Jarenlang zocht ze naar de perfecte schoen waarmee ze beide kon doen. Ze ontwikkelde uiteindelijk haar eigen unieke exemplaar.

Bestellen doe je via de webshop. Wil je de dames en heren liever persoonlijk ontmoeten? Dat kan in de Stories Store van Tanya in Amsterdam.

Kijk op de site voor de mogelijkheden tanyaheath.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Op de foto als engel

Op de foto als een engel

Sta voor deze verlichtte engelenvleugels en ga op de foto als een engel. Een prachtig alternatief op een fotohokje.

Lees verder
Digitale menuborden

Slimme combinatie van prijslijsten en narrowcasting

Geen gedoe meer met een bord op je stand dat je eigenlijk had willen aanpassen. Met narrowcasting pas je de digitale borden ter plekke aan.

Lees verder
Bezoekers activeren: 3 factoren

Interview: dit zijn de 3 factoren om bezoekers te activeren

Organiseer je een congres en wil je bezoekers activeren? Ruben Klerkx deelt 3 belangrijke factoren die nodig zijn om mensen in beweging te krijgen.

Lees verder

Een reactie plaatsen