Vintage look voor evenementen

Vintage look voor evenementen

6 december 2018

Een ouderwetse Chesterfield bank is zo gehuurd voor je evenement. Evenals een klassieke Italiaanse Vespa scooter als mobiele koffiebar. Maar de vintage stijl omarmen kan ook anders.

Ken je klassiekers

Je hebt een idee voor een evenement volledig in vintage stijl. Niets is te gek. Meubels, accessoires, props, styling, alle facetten mogen op elkaar afgestemd worden. Wellicht staat er een themafeest voor de deur, of past vintage gewoon bij je huisstijl. Gelukkig zijn er aanbieders op de markt die de allure van ‘vroeger’ onderschrijven. Zo kun je al terecht bij één enkele aanbieder voor het totaalplaatje op je (buiten)evenement. Van de inhuur van meubels en props tot de servetten aan toe en de styling nemen ze ook voor hun rekening. Ideaal!

Vintage look bar

Styling tot in de puntjes

Vintage meubels vertellen een verhaal. Zo wordt je evenement een verhalenboek voor jouw merk. Dat kan zijn: een beurs, congres, brainstorm, zakelijk diner of personeelsfeest. De elementen die verhuurd worden zijn bijvoorbeeld vintage lichtletters, tapijten, hele backdrops, wegwijzers en poefjes. En dus die volledige styling! De uitvoering wordt voor je gedaan, je hoeft alleen aan te geven hoe je het wilt hebben. Geef de bezoekers nog een dresscode mee en het feestje is compleet.

Kijk voor meer inspiratie op happyvintage.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Producten zweven aan muur

Innovaties gespot: producten zweven aan de muur

Deze maand in innovaties gespot: een handige manier om de indruk te wekken dat producten zweven aan de muur, rugzakken met een beeldscherm en data verzamelen via de vloer.

Lees verder
Chefpops Lolly

Chefpops lolly’s: een smaakfeestje!

Handgemaakte lolly’s met mooie, eerlijke ingrediënten die zoveel mogelijk afkomstig zijn van duurzame teelt. Een klein luxe smaakfeestje en een onthaast momentje voor jouw gasten (of voor jezelf!).

Lees verder
Kunstcaravan huren

Kunstcaravans: als slaapplek of eyecatcher

Laat jouw bezoekers overnachten op jouw evenement. En als je er iets bijzonders van wilt maken, huur je Kunstcaravans in. Is dat iets te gewaagd? Dan kun je het ook op andere manieren inzetten.

Lees verder

Een reactie plaatsen