Vintage look voor evenementen

Vintage look voor evenementen

6 december 2018

Een ouderwetse Chesterfield bank is zo gehuurd voor je evenement. Evenals een klassieke Italiaanse Vespa scooter als mobiele koffiebar. Maar de vintage stijl omarmen kan ook anders.

Ken je klassiekers

Je hebt een idee voor een evenement volledig in vintage stijl. Niets is te gek. Meubels, accessoires, props, styling, alle facetten mogen op elkaar afgestemd worden. Wellicht staat er een themafeest voor de deur, of past vintage gewoon bij je huisstijl. Gelukkig zijn er aanbieders op de markt die de allure van ‘vroeger’ onderschrijven. Zo kun je al terecht bij één enkele aanbieder voor het totaalplaatje op je (buiten)evenement. Van de inhuur van meubels en props tot de servetten aan toe en de styling nemen ze ook voor hun rekening. Ideaal!

Vintage look bar

Styling tot in de puntjes

Vintage meubels vertellen een verhaal. Zo wordt je evenement een verhalenboek voor jouw merk. Dat kan zijn: een beurs, congres, brainstorm, zakelijk diner of personeelsfeest. De elementen die verhuurd worden zijn bijvoorbeeld vintage lichtletters, tapijten, hele backdrops, wegwijzers en poefjes. En dus die volledige styling! De uitvoering wordt voor je gedaan, je hoeft alleen aan te geven hoe je het wilt hebben. Geef de bezoekers nog een dresscode mee en het feestje is compleet.

Kijk voor meer inspiratie op happyvintage.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Entertainment

Laat bezoekers kunst maken op een LCD graffiti wall

Ben je op zoek naar een high tech eyecatcher die ook nog eens voor interactie zorgt? Met de LCD graffiti wall laat je je bezoekers hun eigen kunstwerk maken. 

Lees verder
Entertainment

Ze zijn mobiel en delen culinaire hapjes uit: Meisjes met Smaak

Van macarons tot oesters, van bitterballen tot aardbeien. Noem maar een hapje en Meisjes met Smaak delen ze uit. Een slim concept en een leuke aanvulling op evenementen en borrels.

Lees verder
4D zaal
Entertainment

4D-film: een spectaculaire attractie met 20 effecten

Tegenwoordig kun je films ook in 4D bekijken. Nou ja, kijken… Ervaren is een beter woord. Je stoel beweegt mee, je ruikt geuren en je voelt zelfs wind en regen!

Lees verder

Een reactie plaatsen