Vlog over de Locatietour Amersfoort

Vlog: de Locatietour per TukTuk

28 juni 2019

We mochten wederom mee met de Locatietour. Dit keer was het voor het eerst in Amersfoort. Bekijk de vlog om je te laten inspireren over dit mooie evenement!

Ik kom altijd geïnspireerd terug van de Locatietour. En dan denk je dat komt door de locaties. Dat is het ook zeker voor een deel. Maar het ligt ook aan de creatieve invulling van de organisatie en de creatieve goodies die ik onderweg of op een locatie zie.

Dit keer verklap ik niet teveel, bekijk de vlog maar 😉

Wil je weten welke locaties we bezocht hebben? Lees het verslag op Events.nl. Bekijk ook de andere blogs en vlogs die ik maakte over de Locatietour in Utrecht.

Deze video is gemaakt in samenwerking met de Locatietour. Meer informatie vind je in onze disclaimer.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Fotohokjes lichtjes

Tekenen met lichtjes in een fotohokje

Laat je creativiteit los in dit fotohokje. Je kunt hier je eigen lichttekening maken. Dat geeft een heel bijzonder effect!

Lees verder

8 mooie entrees voor een goede, eerste indruk

Een goede indruk maak je maar een keer. En dat geldt ook voor jouw evenement. Wil je je bezoekers op een bijzondere manier ontvangen, laat je dan inspireren door deze mooie entrees. 

Lees verder

Met de ContainerFabriek zet je je eigen pop-up stand neer

Wil je op een beursvloer iets anders dan een gewone stand, maar geen geld om iets helemaal custom made te maken? Of wil je ergens een pop-up stand (of bar) neerzetten? Kijk dan eens naar de ContainerFabriek.

Lees verder

Een reactie plaatsen