Locatietour Woerden

Vlog: goodies spotten tijdens Locatietour Woerden

11 oktober 2019

Tijdens de Locatietour Woerden zagen we weer leuke goodies die je ook kan inzetten op jouw evenement. Bekijk de vlog en laat je inspireren.

De Locatietour vond voor het eerst plaats in Woerden. Een mooie plaats met inspirerende locaties, maar het was vooral ook een gaaf evenement met toffe goodies. Zo waren er de dames van Buro Rococo met twee van hun portretacts: Prentje Momentje en Tête-à-tête. Maar er is meer. Kijk mee!

Wil je meer inspiratie? Bekijk ook de andere blogs en vlogs die ik maakte over andere Locatietours.

Deze video is gemaakt in samenwerking met de Locatietour en Ontmoet Woerden. Meer informatie vind je in onze disclaimer.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Teasers voor je evenement

Teasers voor een nieuw evenement: do’s en don’ts

Er staat een nieuw evenement op de planning. Je bent razend enthousiast en iedereen moet het weten. Dus je stuurt wat teasers uit. Wat zijn (wat mij betreft) de do’s en don’ts?

Lees verder
Dansen op een draaischijf

TurboDisco: dansen op een draaischijf

Als je je afvraagt wat deze mensen aan het doen zijn: ze proberen te dansen op een draaiende schijf. Het doel is om zo lang mogelijk op de schijf te blijven staan.

Lees verder
Groot display evenement - PixioDisplay

PixioDisplay: een display met touchscreen

Een display met touchscreen is een erg handig middel voor evenementen. Je kunt het gebruiken als vervanger voor de pop-up banner of als informatiezuil.

Lees verder

Plaats een reactie