Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Locatietour Woerden

Vlog: goodies spotten tijdens Locatietour Woerden

11 oktober 2019

Tijdens de Locatietour Woerden zagen we weer leuke goodies die je ook kan inzetten op jouw evenement. Bekijk de vlog en laat je inspireren.

De Locatietour vond voor het eerst plaats in Woerden. Een mooie plaats met inspirerende locaties, maar het was vooral ook een gaaf evenement met toffe goodies. Zo waren er de dames van Buro Rococo met twee van hun portretacts: Prentje Momentje en Tête-à-tête. Maar er is meer. Kijk mee!

Wil je meer inspiratie? Bekijk ook de andere blogs en vlogs die ik maakte over andere Locatietours.

Deze video is gemaakt in samenwerking met de Locatietour en Ontmoet Woerden. Meer informatie vind je in onze disclaimer.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Kletskassa op netwerkborrels

De Kletskassa op netwerkborrels

Onlangs is er een Kletskassa geopend bij een supermarkt. Een plekje waar klanten even rustig een praatje mogen maken. Zoiets lijkt me ook nuttig voor netwerkborrels.

Lees verder

Op zoek naar leesvoer? Ruim 10 evenementenblogs om te volgen!

Voor als je het even rustig hebt of op zoek bent naar inspiratie: 10 evenementenblogs om te volgen. 

Lees verder
Brommerbios

Brommerbios: een bioscoop op wieltjes

Wil je een film vertonen op jouw evenement? Deze Brommerbios kun je (bijna) overal neerzetten. Ideaal voor in een subzaal of op een bedrijfsfestival.

Lees verder

Plaats een reactie