Win een ticket voor Future of Events voor jou en een collega!

12 mei 2016

Wil jij graag naar Future of Events in de RAI in augustus? Ik mag een 1-dagsticket weggeven! En je mag nog iemand meenemen ook!

future-of-eventsAls je van eventtechnologie houdt en op de hoogte wilt blijven van de gaafste producten en innovaties in de eventbranche, dan is Future of Events een evenement dat je niet wilt missen. Aangezien EventGoodies een partner is van Future of Events, mag ik aan mijn lezers een 1-dagsticket (t.w.v. € 399,- p.p.) voor jou en een collega of relatie weggeven!

Hoe doe je mee?

Ik kan allerlei voorwaarden verzinnen hoe je mee kunt doen (EventGoodies volgen op Twitter, Facebook of LinkedIn, je inschrijven voor de nieuwsbrief of anderen laten weten hoe gewéldig je EventGoodies vindt), maar ik wil eigenlijk dat je dat alleen maar doet omdat je dat zelf graag wilt. Dus dat hoef je allemaal niet te doen (maar ik zou het wel heel leuk vinden!). Wél wil ik je om een gunst vragen.

Vul de enquête in
Ik wil graag zorgen dat de blogs je inspireren en nuttig voor je zijn. Om mee te doen aan de winactie wil ik je dus vragen deze korte enquête in te vullen. Laat op het eind van de vragenlijst wel je mailadres achter, anders weet ik niet dat je meegedaan hebt. Ik mail je éénmalig, I promise!

Vul de enquête in vóór 1 juni, want op die dag verloot ik het kaartje onder iedereen die de vragenlijst heeft ingevuld. Als je gewonnen hebt, kun je kiezen of je een ticket wilt voor 23 óf 24 augustus. Reageer je niet binnen een week op je prijs, dan gaan de tickets naar iemand anders.

Doe mee aan de winactie en vul de enquête in!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Bedrijfsfestivals

Bedrijfsfestivals het hele jaar door

Bedrijfsfestivals zijn er steeds meer en uitbundiger dan een paar jaar geleden. Dichtbij op een eigen locatie of op een mooi buitenterrein in de buurt. Outdoor evenementen zijn in!

Lees verder
KLM Bonding Buffet

Bonding buffet: zo krijg je onbekende mensen bij elkaar aan tafel

Een ludiek idee van de KLM om mensen met elkaar te verbinden. Deze buffettafel komt pas naar beneden als elke stoel bezet is.

Lees verder
Vintage look voor evenementen

Vintage look voor evenementen

Een ouderwetse Chesterfield bank is zo gehuurd voor je evenement. Evenals een klassieke Italiaanse Vespa scooter als mobiele koffiebar. Maar de vintage stijl omarmen kan ook anders.

Lees verder

1 gedachte over “Win een ticket voor Future of Events voor jou en een collega!”

  1. Ondertussen heb ik een winnaar uitgeloot en haar een mailtje gestuurd. Iedereen bedankt voor het invullen van de enquete. Ik hoop gauw weer een nieuwe leuke winactie te regelen voor jullie!

Een reactie plaatsen