Win een ticket voor Future of Events voor jou en een collega!

12 mei 2016

Wil jij graag naar Future of Events in de RAI in augustus? Ik mag een 1-dagsticket weggeven! En je mag nog iemand meenemen ook!

future-of-eventsAls je van eventtechnologie houdt en op de hoogte wilt blijven van de gaafste producten en innovaties in de eventbranche, dan is Future of Events een evenement dat je niet wilt missen. Aangezien EventGoodies een partner is van Future of Events, mag ik aan mijn lezers een 1-dagsticket (t.w.v. € 399,- p.p.) voor jou en een collega of relatie weggeven!

Hoe doe je mee?

Ik kan allerlei voorwaarden verzinnen hoe je mee kunt doen (EventGoodies volgen op Twitter, Facebook of LinkedIn, je inschrijven voor de nieuwsbrief of anderen laten weten hoe gewéldig je EventGoodies vindt), maar ik wil eigenlijk dat je dat alleen maar doet omdat je dat zelf graag wilt. Dus dat hoef je allemaal niet te doen (maar ik zou het wel heel leuk vinden!). Wél wil ik je om een gunst vragen.

Vul de enquête in
Ik wil graag zorgen dat de blogs je inspireren en nuttig voor je zijn. Om mee te doen aan de winactie wil ik je dus vragen deze korte enquête in te vullen. Laat op het eind van de vragenlijst wel je mailadres achter, anders weet ik niet dat je meegedaan hebt. Ik mail je éénmalig, I promise!

Vul de enquête in vóór 1 juni, want op die dag verloot ik het kaartje onder iedereen die de vragenlijst heeft ingevuld. Als je gewonnen hebt, kun je kiezen of je een ticket wilt voor 23 óf 24 augustus. Reageer je niet binnen een week op je prijs, dan gaan de tickets naar iemand anders.

Doe mee aan de winactie en vul de enquête in!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Draaiplateau beurs

Licht jouw product uit op een draaischijf

Wil jij een product goed uitlichten onder je bezoekers? Zet het dan op een draaiplateau die je ook nog eens iets kan kantelen. Zo trekt het echt de aandacht.

Lees verder
Tickets verkopen per minuut

Tickets verkopen per minuut

Tapperuse speelt slim in op de behoefte en veranderingen in de markt: zij zorgen dat bezoekers geen dagkaart meer hoeven te kopen. Betaal voortaan per minuut.

Lees verder
Illustrator-evenement

Leg je evenement vast met een illustrator

Organiseer je een evenement waar veel ideeën en discussie naar boven komt? Laat het vastleggen door een illustrator. Zo kan iedereen de notities achteraf teruglezen. Bovendien blijven deze illustraties veel beter hangen dan een saaie lijst met bulletpoints.

Lees verder

1 gedachte over “Win een ticket voor Future of Events voor jou en een collega!”

  1. Ondertussen heb ik een winnaar uitgeloot en haar een mailtje gestuurd. Iedereen bedankt voor het invullen van de enquete. Ik hoop gauw weer een nieuwe leuke winactie te regelen voor jullie!

Een reactie plaatsen