Zijden bloemen

Zijden bloemen als sfeermaker en eyecatcher

26 oktober 2017

Je evenement of beursstand kun je heel makkelijk opfleuren met kleurrijke bloemen, planten en zelfs bomen. Kunstbloemen zijn duurzaam en zijn bijna niet van echt te onderscheiden.

Bloemstukken op maat zijn al jaren favoriet bij evenementen, beurzen en festivals. Tegenwoordig is de huidige markt uitgebloeid tot ongekende mogelijkheden op het gebied van ‘vergroening’. Zijden bloemen zijn één van de pareltjes die een merk kan laden op een positieve manier. De bloemen vallen op, hebben de wow-factor en trekken publiek.

De bloemetjes binnen zetten

Zijden bloemen hebben een hoge kwaliteit en zijn de investering dubbel en dwars waard. The Silk Company heeft dat begrepen en biedt unieke, op maat gemaakte, bloemstukken aan. De zijden bloemen zijn te huur of te koop. Wanneer je de bloemen huurt, dan kun je ervoor kiezen om elk kwartaal of halfjaar de type bloemen en kleur aan te passen naar het seizoen. Bij evenementen zijn bloemen ideaal voor bij de entree, op tafels, als roomdivider of op het podium. De kleuren en frisse uitstraling fleurt elk evenement op.

Zijden bloemen

Groen, groener, groenst

Naast zijden bloemen zijn er ook hele plantenwanden op de markt. Deze verticale tuinen, zoals ze ook wel genoemd worden, zijn toepasbaar in ieder interieur: op een evenement, op kantoor of gewoon thuis. De type planten en zelfs de kleur kun je allemaal zelf bepalen. Wil je nog groter, dan zijn de XL kunstbomen een goed idee. Een hele groene boom, of een combinatie met zijden bloemen, behoort tot de mogelijkheden.

Ontdek de kleurrijke mogelijkheden op thesilkcompany.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Gave producten voor een evenement met BBQ

Heb jij deze zomer nog een evenement met BBQ? Maak het compleet met deze gave producten. 

Lees verder

3 manieren om Energy Floors in te zetten op een evenement

We hebben eens geschreven over de energievloer. Een innovatieve ‘goodie’, maar hoe kun je dit nou inzetten op een evenement? We geven je 3 leuke ideeën!

Lees verder
Teambuilding ideeën

3 Originele ideeën voor teambuilding

Staat er een teambuildingdag op de planning en wil je iets origineels organiseren? In deze blog geef ik je 3 teambuilding ideeën. 

Lees verder

Een reactie plaatsen