Een feestelijk evenement? 8x inspiratie met ballonnen

Je kunt op je evenement gewoon wat ballonnen ophangen, maar je kunt er ook heel erg mee uitpakken. In deze blog vind je 8 creatieve ideeën! 

Stuur een ballon mee met de uitnodiging

Stuur je een uitnodiging per post? Schrijf dan de save the date op de ballon. Mensen moeten de ballon dan eerst opblazen voor ze het bericht kunnen lezen. Dan komen ze alvast in een feestelijke stemming!

Ik ontving eens een uitnodiging voor een borrel die in een helium-ballon was verstopt. Er werd een doos bezorgd, de balloon vloog omhoog (het zat wel aan de doos vast aan een touwtje), ik vond een prikkertje en een berichtje erbij wat ik moest doen. Prikte de ballon kapot en m’n kamer lag vol met confetti. Daartussen lag het briefje met de uitnodiging. Erg leuk idee! Wel fijn dat het wat grotere confetti was, anders is het een drama om weer op te ruimen.

Hieronder een voorbeeld van wat je nodig hebt om te maken. Tja, het is wel een bruiloft-voorbeeld, want voor (zakelijke) evenementen kon ik helaas niets vinden. (Trouwens, bruiloften zijn sowieso een goede plek voor inspiratie!)

Een entree met ballonnen

Op locatie kun je natuurlijk al de boel versieren van de entree. Bijvoorbeeld ballonnen in de kleur of je huisstijl en even wat groter dan anders om extra op te vallen!

entree_loper

Aankleding

Je kunt gewone ballonnen ophangen, maar je kunt ook de decoratie en meubels in de stijl van ballonnen inzetten. Wat dacht je van ballonlampen en -tafels?

ballon-lamp

Voor een goedkopere en eenmalige variant van ballonverlichting, kun je natuurlijk ook gewoon heliumballonnen met LED-verlichting kopen!

ballon-tafel

Subruimtes van ballonnen

Heb je een subruimte nodig? Ook dat kun je maken van ballonnen!

ballon-kerk

Het kan ook ludieker

Voor als je echt flink willen uitpakken en iets groots te vieren hebt… Dit vind ik echt een creatief idee!

ballonnen-champagne

(Sorry voor de slechte foto. Kon helaas geen betere foto vinden)

Een jurk van ballonnen

Heb je een belangrijke host of spreker? Je kan haar een jurk van ballonnen laten aanmeten!

ballon-jurk

Nog niet genoeg gekregen hiervan? Kijk dan ook eens naar deze geweldige balloncreaties.

Plaats een reactie