Blauwe bubbels op je evenement

Kleuren doen veel met ons brein en hoe we erop reageren. Niet alleen in logo’s en huisstijlen, maar ook in eten en drinken. Blauwe processo is de nieuwe trend.


Als kind werden we allemaal gigantisch aangetrokken tot aparte, opvallende kleuren bij items als smurfenijs, knalgroene limonade of zelfs gekleurde frieten. Maar ook bij volwassenen werkt dit, en daar wordt goed op ingespeeld! Vorig jaar maakten we al kennis met blauwe wijn, maar nu is de prosecco aan de beurt. Niet alleen de kleur maar ook de smaak maakt dit drankje meer speciaal en populair dan ‘gewone’ prosecco of wijn. Volgens de makers heeft de blauwe bubbelwijn een fluweelachtige, mousserende en fruitige smaak.

Kleurrijke en smakelijke ingrediënten

De magische blauwe prosecco heeft de naam Blumond Blue Sparkling Wine gekregen en wordt verkocht door het bedrijf Saraceni Wines. De kleurrijke ingrediënten in de fles: prosecco, perzik en Blue Curaçao. Met name door die laatste toevoeging is het drankje een tikje zoeter dan een normale prosecco.

De gekleurde prosecco wordt alleen online verkocht via saraceniwines.com. Lees meteen even de reviews en recepten voor meer inspiratie.

Plaats een reactie