Blauwe wijn, een nieuwe trend?

Op je evenement wil je je bezoekers graag verrassen. Dat kun je op veel manieren doen. Met behulp van de aankleding, door leuke entertainment en zelfs met de hapjes en drankjes. En daarin zie je ook steeds vaker bijzondere innovaties. Zo is er tegenwoordig blauwe wijn, bedacht door een groepje jonge Spanjaarden

Blauw eten of drinken zie je haast niet en wordt vaak geassocieerd met schoonmaakmiddelen. Erg gewaagd en apart dus om zo’n wijn op de markt te brengen. Gelukkig ziet het er alleen apart uit, het smaakt namelijk als gewone wijn. Er zijn verschillende merken, zoals Pasion Blue en GïK.

Een leuke, spraakmakende eye catcher voor een evenement waarbij blauw past bij het thema! Zou jij het aandurven blauw wijn te serveren op je evenement?

Bij Wijny.nl (affiliatelink) kun je verschillende merken blauwe wijn kopen of een proefpakket bestellen.

Deze pagina bevat een affiliatelink. Als jij een product koopt waar (affiliatelink) achter staat, krijgt EventGoodies daar een klein percentage van. Zo kunnen wij een beetje uit de kosten komen om deze site te onderhouden. Geen zorgen, jij maakt geen extra kosten. Wij proberen alleen relevante producten te delen, waarvan we denken dat het interessant voor jou is. 

Plaats een reactie