Confessions: anonieme berichten delen

Wil jij oprechte berichten van bezoekers horen? Laat je inspireren door het mooie project Confessions.

Het idee

De bedenker, Candy Chang, nodigde mensen uit om een bekentenis te delen op een houten bordje. Dit deden ze in zogenaamde ‘Confession Booths’. Eigenlijk niets meer dan een hokje van hout met een gordijntje ervoor. Denk aan een soort kleed- of stemhokje. Candy hing vervolgens de bordjes op aan de muur. De mooiste bekentenissen lichtte ze uit door het op een groot canvas te schilderen.

Reacties bezoekers

Vraag ook input aan jouw bezoekers

Zoals je ziet is het een relatief eenvoudige en betaalbare manier om je bezoekers te betrekken. Vraag ze bijvoorbeeld om wat ze volgend jaar graag op jouw evenement willen zien. Omdat het anoniem is, krijg je waarschijnlijk hele eerlijke antwoorden. En goede input om jouw evenement nog beter te organiseren.

Je kunt ook om input vragen om een product/service van je bedrijf te verbeteren. Of vraag om hun mening over een (gevoelig,) actueel onderwerp.

Kijk voor meer informatie over dit project op candychang.com. Bekijk daar ook haar andere werk. Ze heeft meer gedaan dat je als inspiratie kan gebruiken voor je evenement!

Plaats een reactie