Je evenement vastgelegd in een tekening

Ook na een evenement wil je bezoekers geboeid houden. Leg je evenement vast met een tekening van de Jongens van de Tekeningen. 

Van een gepersonaliseerde bedankmail tot een state of the art aftermovie. Ook na een evenement wil je bezoekers geboeid houden met jouw (nieuwe) product, bedrijf of visie. Zakelijke evenementen beslaan vaak een volledige werkdag en hoewel je programma, inclusief topics en sprekers, een gouden match is met de interesses van je bezoekers, is de spanningsboog bij mensen niet veel beter dan die van een goudvis. Zorg dat je niet achter het net vist en optimaliseer je aftersales met een visualisatie van de Jongens van de Tekeningen. Je event vastgelegd in een tekening.

Jij praat, zij tekenen

Hoe het precies werkt? Visueel notuleren kunnen de Jongens als de beste. Jij praat, zij tekenen. En met de belofte dat zij sneller tekenen dan dat jij kunt praten, zit het met de deadlines wel goed. Het creatieve proces duurt net zo lang als jouw event en aan het einde van de dag heb je een kunstwerk waarin jouw visie, doelgroep en product op een dynamische en creatieve manier naar voren komen. Niet alleen kunnen de bezoekers het kunstwerk bewonderen op het evenement. De digitale versie wordt de dag erna meegestuurd in de bedankmail en kun je delen op social media. En de papieren versie? Die krijgt uiteraard een prominente plek op kantoor.

Kijk voor meer informatie op jongensvandetekeningen.nl.

Plaats een reactie