Onweerstaanbare koffie van De Espressojongens

Veelal zien we promotiedames rondlopen op beurzen en evenementen. Van doorgewinterde gastvrouwen tot de in een catsuit gehuld flyer team. Ook blijft de barista (eerst een kopje koffie) ongekend populair. Wanneer je dat laatste toevoegt aan een paar spierballen, kom je uit bij De Espressojongens.

Stoere gasten met een mobiel espressoapparaat voor de ultieme cafeïneshot. Dit concept werkt uitstekend bij wachtrijen bij de entree of voor sessiezalen, maar ook op beursstands en festivals.

Mobiele barista met smaak

Het espressoapparaat is bevestigd aan een leren riem en wordt met de hand bediend. De kwalitatieve versgemalen en fair trade bonen worden in een handomdraai geprepareerd tot een heerlijke espresso. Het concept kun je uitbreiden met exposuremogelijkheden. De jongens dragen t-shirts en de riem heeft een buckle die je kunt voorzien van jouw logo. Naast spierballen hebben ze ook een vlotte babbel en kunnen ze bezoekers voorzien van informatie over het evenement.

De Espressojongens huur je in bij Cascara Events, de specialist in de ontwikkeling en de uitvoering van unieke mobiele concepten, gericht op mooie espresso en bijzondere smoothies. Of kijk op espressojongens.nl.

Plaats een reactie