Uitgekeken op een standaard bolletje softijs? 5 Bijzondere ijscreaties

Als je eens wat anders wilt serveren dan een bolletje op een hoorntje, kijk dan eens naar deze 5 bijzondere softijsjes. Een lust voor het oog en de maag!

Bloemenijsjes

Wat dacht je van deze bloemenijsjes? Verkoelend, smaakvol én het ziet er mooi uit! Het ziet er relatief eenvoudig uit om te maken, maar ik zou wel even aan iemand vragen of ze goed willen oefenen 🙂

Is het nou een suikerspin of een ijsje?

Als je bovenstaande niet opvallend genoeg vindt, dan kun je nog altijd een suikerspinijsje serveren. Ja je leest het goed; een ijsje op een wolkje van suikerspin. Of het makkelijk eet weet ik niet, maar mooi is het wel!

IJsklontjes, maar dan anders

Wil je iets simpelers, maar toch opvallends? Serveer het softijs dan in de vorm van ijsklontjes!

Rolletje ijs

Je kunt ijs niet alleen serveren in bolletjes of blokjes, maar ook als rolletjes. Dit ijs wordt in Nederland onder andere geserveerd door Looping Good. Ze zijn overigens bij Event17 genomineerd voor de Beste Prijs Award met hun idee.

Zwart ijs

Heb jij al eens zwart softijs gezien, op een zwart hoorntje? Ik nog niet, maar het bestaat wel! Tenminste, in ieder geval in Amerika. Ik vind het er best stijlvol uitzien. Hopelijk kunnen we dit ook snel in Nederland bestellen voor evenementen.

Als je nog leuke hosts of hostessen zoekt die het voor je serveren op een ludieke manier, kijk dan eens bij Buck Models.

Plaats een reactie