Over EventGoodies

EventGoodies helpt jou als marketeer of eventmanager jouw gasten een onvergetelijke tijd te geven. Op deze blog delen wij de leukste gadgets, entertainment, locaties, bijzondere catering en tips die je nodig hebt om jouw evenement compleet te maken. Zodat je de twinkeling in de ogen ziet van je gasten en ze nog lang aan deze dag terugdenken.

Wie zijn wij?

EventGoodies is opgericht door Samira Salman. Samen met een aantal bloggers speuren wij evenementen en internet af om onze lezers te inspireren.

Over Samira Salman

EventGoodies is een blog voor de zakelijke markt. Ik heb dit in oktober 2014 opgezet. Als marketeer en vanuit mijn bedrijf heb ik veel evenementen mogen organiseren. Van kleine bijeenkomsten, tot congressen. Vaak wilde ik er iets bijzonders van maken. Maar het kostte me soms uren om iets unieks te vinden. Destijds waren bijvoorbeeld de DJ’s in oldtimers of de fotohokjes nog maar net in opkomst. Per toeval of na een lange zoektocht kwam ik eindelijk dan die ene leuke ‘goodie’ tegen. Helaas vaak ook pas ná het evenement. Te laat dus!

Ik vond het dus hoog tijd voor een website die het mede-marketeers en eventplanners het makkelijker maakt om hun evenement unieker te maken. Tegelijkertijd wilde ik creatievelingen met een mooi product of dienst een podium bieden. Zo hoop ik vraag en aanbod op een inspirerende manier samen te brengen.

Samira Salman
Oprichter en blogger

Onze bloggers

Om te zorgen dat jullie als lezer met regelmaat inspiratie krijgen, hebben we een aantal eventmanagers en mensen uit de branche gevraagd om hun oren en ogen voor ons open te houden. Als zij iets bijzonders tegenkomen delen zij dit met ons.

Bij de altijd enthousiaste, flexibele en creatieve Marijke den Heijer is events organiseren haar passie. Vanuit haar eigen onderneming, Den Heijer Events, helpt zij succesvolle ondernemers met het organiseren van winstgevende workshops en events.

Kjell is dagvoorzitter, moderator en gespreksleider. Hij houdt vooral van het begeleiden van interactieve werkvormen. Niet luisteren naar de zoveelste spreker, maar met die spreker en het publiek aan het werk gaan.

Claudia Alberda is het brein achter C-vents. Ze is een creatief organisatietalent met de passie om elke dag, elk event met een voldaan gevoel af te sluiten. Haar uitdaging zit in het verlengen van de beleving van het event; zodat jij met jouw event een groter draagvlak en binding creëert en jouw doelen bereikt vanuit de overkoepelende communicatiestrategie.

Maaike brengt optimale gastvrijheid naar zakelijke evenementen. Als hospitality hostess of eventassistent wordt ze blij van tevreden gasten én ontzorgde eventmanagers. Met een glimlach en oog voor detail zorgt zij ervoor dat iedere gast het gevoel van oprechte gastvrijheid ervaart en tevreden het evenement verlaat.

Altijd op de hoogte van nieuwe goodies

Wil je jouw opdrachtgevers telkens weer verrassen met toffe ideeën? Ontvang wekelijks onze blogs over toffe eventgoodies in je mailbox. 

Wil je jouw opdrachtgevers telkens weer verrassen met toffe ideeën? Ontvang wekelijks onze blogs over toffe eventgoodies in je mailbox. Bekijk hier een voorproefje.