Over EventGoodies

Waarom deze blog?

EventGoodies helpt jou als marketeer of eventmanager jouw gasten een onvergetelijke tijd te geven. Op deze blog deel ik de leukste gadgets, entertainment, locaties, bijzondere catering en tips die je nodig hebt om jouw evenement compleet te maken. Zodat je de twinkels in de ogen ziet van je gasten en ze nog lang aan deze dag terugdenken.

Wie zijn wij?

EventGoodies is opgericht door Samira Salman. Samen met een aantal gastbloggers schrijven wij de blogs. Andrea Dronk blogt én verzorgt de eindredactie.

Over Samira Salman

EventGoodiesamira-salman-eventgoodiess is een blog voor met name de zakelijke markt. Ik heb dit in oktober 2014 opgezet. Als marketeer en vanuit mijn bedrijf heb ik veel evenementen mogen organiseren. Van kleine bijeenkomsten, tot congressen. Daar komt erg veel bij kijken. Vaak wilde ik er iets bijzonders van maken. Maar het kostte me soms uren om iets unieks te vinden waar mensen nog over zouden napraten. Destijds waren bijvoorbeeld de DJ’s in oldtimers of de fotohokjes nog maar net in opkomst. Per toeval of na een lange zoektocht kwam ik eindelijk hele leuke bedrijfjes, artiesten of gadgets tegen die iets bijzonders leverde. Helaas vaak ook pas ná het evenement.

Ik vond het dus hoog tijd voor een website die het mede-marketeers en eventplanners het wat makkelijker maakt om hun evenement unieker te maken. Zodat je tussen het harde werken door, af en toe iets voorbij ziet komen en het kunt bewaren, voor de keer dat je het wel nodig hebt.

Hopelijk inspireert en helpt deze blog je op weg bij het organiseren van een mooi evenement!

Samira Salman
Oprichter en blogger

Over Andrea Dronk

Als eventmanager ben ik altijd op de hoogte van de laatste trends en mogelijkheden op het gebied van merkactivaties, (online) tools en vernieuwende concepten voor de programmering en aankleding van een evenement. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in het organiseren van publieksevenementen, zakelijke evenementen en culturele activiteiten.

Als copywriter schrijf ik blogs, artikelen en columns voor platforms met gevarieerde onderwerpen en doelgroepen. Momenteel verschijnen mijn bijdragen bij aanbieders op het gebied van mode, lifestyle, kunst en cultuur, duurzaamheid en ondernemerschap.

Deze twee diensten bied ik aan in de rol van zzp-er. Mooie dingen maken in de vorm van tastbare evenementen en sprekende tekstproducties. Content die je begrijpt, herkent en deelt.

Groetjes,

Andrea
Blogger en eindredacteur

Onze bloggers

Om te zorgen dat jullie als lezer met regelmaat inspiratie krijgen, hebben we een aantal eventmanagers en mensen uit de branche gevraagd om hun oren en ogen voor ons open te houden. Als zij iets bijzonders tegenkomen delen zij dit met ons.