Adverteren en samenwerkingen

Wil je weten wat voor mogelijkheden er zijn om een bericht op de site te laten plaatsen of een product of dienst onder de aandacht te brengen bij onze achterban?

Download onze mediakit (PDF) voor informatie over ons en onze lezers. Neem contact met ons op als je vragen hebt of een voorstel op maat wilt.

Voor leveranciers

EventGoodies richt zich vooral op (unieke, nieuwe) producten. Producten waar bezoekers van een evenement een glimlach op hun gezicht van krijgen. Zoals eye catchers, maar ook unieke belevingen. Heb jij een nieuw product gelanceerd dat je onder de aandacht wilt brengen? Wij denken graag met je mee hoe je dit op ons platform (en daarbuiten!) kan doen.

Voor bureau’s

Heb jij een evenement georganiseerd waar je iets unieks hebt ingezet? Bijzondere aankleding, een uniek concept of een slimme manier om bijvoorbeeld rijen te voorkomen? En wil je laten zien hoe creatief en vernieuwend jullie bureau is? Wij schrijven graag over inspirerende cases!

Voor evenementen en beurzen

We bezoeken ook evenementen en beurzen waar iets bijzonders gebeurt en eventplanners inspireert. Is jouw evenement of beurs een waar we veel inspiratie kunnen vinden? Dan maken wij er wellicht een vlog over. Eventueel kunnen we ook een vlog maken voor je eigen kanalen.

We horen graag van je!