FAQ

In dit overzicht vind je antwoord op veelgestelde vragen.

Kun je ons met spoed een offerte sturen?
Nee, wij zijn geen leverancier. Het gaat het snelst als je zelf een offerte aanvraagt bij de leverancier. In elke blog vind je de link naar de juiste website. Kom je er niet uit? We brengen je graag met de juiste persoon in contact.

Wat is een event goodie?
Een event goodie is een term die wij bedacht hebben voor alle gadgets, producten, diensten en elementen die de eventbeleving vergroten. ‘Goodie’ staat voor lekkernijen, leuke dingen en cadeautjes. Event maakte het af omdat het specifiek is voor evenementen. En zo is de term ‘event goodies’ geboren.

Kun je helpen met het zoeken naar goodies?
Ja, dat doen we graag. Je kunt ons een vrijblijvend een berichtje sturen over waar je naar op zoek bent. Er is ook een Facebook-groep waar wij en eventplanners met je mee kunnen denken. Dat is vooral handig als er veel haast bij is.

Ik heb een blog/persbericht geschreven, wil je deze plaatsen?
We schrijven al onze content zelf, dus we plaatsen niets één-op-één op onze website. Afhankelijk van het onderwerp kijken we graag hoe we de boodschap toch kunnen overbrengen. Stuur ons een bericht als je wat vernieuwends te delen hebt.

We willen graag ons product bij jouw lezers onder de aandacht brengen. Hoe werkt dat?
Je kunt hiervoor het beste kijken op onze pagina adverteren. Daar staat alle informatie, inclusief een mediakit. Wil je op een andere manier samenwerken? Daar staan we ook voor open!

Kun jij ons helpen met ons evenement?
Dat kan zeker. Wij kunnen helpen met de strategie van je evenement. Ook kunnen wij je evenementen onder de aandacht brengen met content voor, tijdens en na het evenement.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht via het contactformulier.