FAQ

In dit overzicht vind je antwoord op veelgestelde vragen.

Kun je ons met spoed een offerte sturen?
Nee, wij zijn een inspiratieblog en schrijven over goodies. Wij zijn dus geen leverancier. Het gaat het snelst als je zelf een offerte aanvraagt bij de leverancier. We brengen je wel graag met de juiste persoon in contact.

Kun je helpen met het zoeken naar goodies?
Ja dat doen we graag! Je kunt ons een vrijblijvend een berichtje sturen over waar je naar op zoek bent. Er is ook een Facebook-groep waar wij en eventplanners met je mee kunnen denken. Dat is vooral handig als er veel haast bij is.

Ik heb een blog/persbericht geschreven, wil je deze plaatsen?
We schrijven al onze content zelf, dus we plaatsen niets een-op-een op onze website. Afhankelijk van het onderwerp kijken we graag hoe we de boodschap toch kunnen overbrengen. Stuur ons een bericht als je wat leuks te delen hebt.

We willen graag ons product bij jouw lezers onder de aandacht brengen. Hoe werkt dat?
Je kunt hiervoor het beste kijken op onze pagina adverteren. Daar staat alle informatie, inclusief een mediakit.

Kun jij ons helpen met ons evenement?
Dat kan zeker. Wij kunnen helpen met de strategie van je evenement. Zoek je hulp voor de organisatie, dan dragen wij graag een van onze eventplanners aan. Laat ons weten om wat voor evenement het gaat en wanneer het plaatsvindt, dan zoeken wij de juiste match!

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht via het contactformulier.

Ontvang de blogs in je mailbox

Wil je wekelijks de blogs in je mailbox ontvangen? Superhandig, want je ziet in één overzicht waar we over geschreven hebben.

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag voor lunchtijd onze Weekly Digest.