Persbericht: EventGoodies gaat eventmanagers ook live inspireren

Om iedereen die evenementen organiseert niet alleen online, maar ook offline te inspireren, gaat EventGoodies op 12 september haar eerste live bijeenkomst organiseren.

De blogsite deelt sinds oktober 2014 producten en gadgets die je kunt inzetten op evenementen. Sommige producten wil je graag eerst zelf gezien of uitgeprobeerd hebben, voor je het inhuurt. Zeker als het veel geld kost. Er zijn nog weinig evenementen waar je als eventmanager zelf producten kunt ervaren, dus vond de oprichtster van de blogsite Samira Salman het tijd om te starten met het organiseren van bijeenkomsten. Ook uit een kleinschalige enquête bleek dat eventmanagers interesse hebben in een bijeenkomst om zich te laten inspireren.

“Al vanaf de start van EventGoodies loop ik met het idee om ooit eens een bijeenkomst te organiseren, maar ik wou eerst wat online bereik hebben. Ik ben superblij dat het eindelijk staat te gebeuren.” vertelt Salman.

Deelnemende partijen

De locatie CitySense Utrecht biedt haar locatie aan voor deze kick off bijeenkomst. Daarnaast komt Randall van Poelvoorde vertellen hoe je robots kunt inzetten op evenementen. “Ik bezocht Randall en de robot Nao onlangs voor een blog. Ik had zelf nog niet zo’n goed idee hoe je een robot inzet op een evenement, dus het leek me een interessant onderwerp om mee af te trappen.” aldus Salman.

Op zoek naar meer leveranciers

Salman zal zich de komende weken storten om nog wat leuke leveranciers te vinden die hun product willen laten zien tijdens het evenement. “Ik ben al met wat mensen in gesprek, maar voor een eerste evenement is het nog lastig om mensen over de streep te zetten. Maar ik blijf doorzoeken, want ik geloof echt in dit concept en ik zie het als een win-winsituatie voor alle deelnemende partijen.” sluit Salman af. Daarnaast gaat ze aan de slag met de promotie van het evenement en hoopt dat er bij de kick off zo’n 30 aanwezigen zullen zijn.

EventGoodies Live vindt plaats op 12 september in CitySense Utrecht. Kijk voor meer informatie op EventBrite.