Persbericht: EventGoodies gaat samenwerken met Andrea Dronk

Andrea Dronk – tot voor kort eventmanager bij Exact, nu freelancer op het gebied van eventorganisatie en copywriting – gaat de gastbloggers van EventGoodies aansturen.

Van persoonlijk blog naar een magazine

EventGoodies is ruim 2 jaar geleden begonnen als een persoonlijke blog van Samira Salman, eigenaar van Social and more. Intussen is de site gegroeid en is er een team met op dit moment 5 gastbloggers, waaronder Andrea. Aangezien Samira de blog naast haar bedrijf beheert, kon zij wel wat hulp gebruiken, met name voor redactioneel werk. Dat bleek een goede combinatie want naast eventmanager is Andrea ook copywriter.

Win-win

“Toen ik hoorde dat ze voor haarzelf ging werken, leek het me een uitgelezen kans voor ons allebei om de samenwerking aan te gaan.” vertelt Samira. Ze vervolgt: “Schrijven is niet m’n allersterkste kant en ik wil me meer richten op samenwerkingen en partnerships. Bovendien krijg ik steeds vaker de vraag om gastblogs te schrijven over evenementen. Dat kunnen we voortaan onderling verdelen en zo meer interessante en actuele content bieden voor onze lezers.”

Ook Andrea is erg enthousiast over de samenwerking: “Ik ben nog maar net gestart en ik krijg nu al deze mooie kans om m’n netwerk uit te breiden en ervaring op te doen als eindredacteur. Dit greep ik direct met beide handen aan!”.

Meer samenwerkingen

EventGoodies is hard aan het werk om te groeien. Vorig jaar was het doel om gastbloggers aan te trekken. Nu dat gelukt is, ligt de focus op samenwerkingen. “Ik geloof hier erg in, omdat je elkaar zo kunt versterken” vertelt Samira. Ze werkt daarom bijvoorbeeld mee aan de 3e Locatietour op maandag 27 maart in Utrecht. Samen met de organisator hiervan, Linda Kerkhoven, kijkt ze hoe ze met toffe ‘goodies’ het evenement meer beleving kan geven.