Persbericht: Future of Events en EventGoodies bundelen krachten

Het evenement Future of Events en evenementenblog EventGoodies werken samen om de evenementenbranche een nieuw leven in te blazen.

samenwerking_futureofevents_eventgoodies
Beide partijen willen marketeers en eventmanagers inspireren en stimuleren om verder te kijken dan de gebaande paden. EventGoodies doet dit door bijzondere producten te delen via hun blogsite. Future of Events brengt leveranciers over de hele wereld samen tijdens hun evenement van 22 tot en met 24 augustus 2016 in RAI Amsterdam. Daarnaast richt het evenement zich op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van eventprofessionals.

Candies en Goodies voor de evenementenbranche
Founder en CEO van Future of Events Steven Wickel volgde EventGoodies al enige tijd en besloot in december contact op te nemen met oprichtster Samira Salman om zijn team uit te breiden. “Onze ontmoeting gaf erg veel energie en we waren er al snel over uit dat we elkaar konden versterken.” vertelt Salman. “Het kan ook haast geen toeval zijn. Steven noemt zijn evenement een ‘Candy Store’. De producten die ik op mijn site deel noem ik ‘Goodies’. We hopen dan ook dat mensen net zo enthousiast worden als een kind in een snoepwinkel.” vervolgt Salman.

De branche loopt teveel achter
Volgens Wickel loopt de evenementenbranche 10 jaar achter en worden ze ingehaald door media- en reclamebureaus. Door dit evenement te organiseren hoopt hij dat eventprofessionals zich meer durven te ontwikkelen en te onderscheiden. De mogelijkheden liggen voor het oprapen. “Er zijn zoveel mooie, slimme oplossingen om mensen beter bij elkaar te brengen op een evenement of om een wow-effect te creëren. Wij willen de eventmanagers hun ogen laten openen.” vertelt Wickel. Omdat er in Nederland nog te weinig animo voor is, oriënteert hij zich op de internationale markt. “Ik hoop dat we iets in beweging kunnen zetten en de evenementenbranche nieuw leven kunnen inblazen.” aldus Wickel.

Kijk voor meer informatie op www.futureofevents.org.