Gepersonaliseerde verpakkingen in kleine oplage

Je eigen gepersonaliseerde verpakking laten maken en het ook nog eens in een kleine oplage bestellen? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het is toch echt mogelijk.

Op Promz.live sprak een standhouder van Packaging.nl mij aan en vertelde bovenstaande. Ik viel even stil. ‘Kan dat echt?!’ dacht ik. Ik geloofde hem bijna niet. Maar het is echt waar. Dat is heel fijn, want dat biedt mooie mogelijkheden voor jou als eventplanner.

Verpakkingen op maat

Uitnodigingen en bedankjes op maat

Als je een relatiegeschenk of giveaway bestelt, dan wil je dat ook nog leuk inpakken. Alles in cadeaupapier inpakken kost veel tijd. En afhankelijk van de vorm van het cadeau wordt het ook nog eens snel lelijk en gaat het papier kreukelen. Bovendien komt jouw branding niet naar voren. Daarom is een verpakking – een doosje – op maat ideaal.

Personalisatie

Je kunt de verpakking(en) ook nog eens personaliseren met iemands naam of bedrijfsnaam. Misschien kun je nog wel iets creatievers verzinnen. Laat het bedrukken met een mooi design in jouw huisstijl, een leuke boodschap die bij het bedrijf en het cadeau aansluit en je hebt een cadeau dat ze niet gauw meer vergeten.

Betaalbaar

Eigenlijk is alles mogelijk. En nu denk je misschien, als je maar één doos bestelt, dan betaal ik me scheel. Maar dat valt mee! Een klein, bedrukt doosje heb je al voor € 5,- à € 10,-. Je moet dan nog wel rekening houden met eventuele ontwerpkosten van de designer.

Plaats een reactie