Afbreekbare mondkapjes met bloemzaadjes

Dit is geweldig! Een mondkapje dat je na gebruik kunt planten zodat er bloemen uitkomen! We delen in deze blog meer weggevers voor evenementen binnen coronatijd.

Voor iemand die zo van de natuur houdt als ik, is het vreselijk om al die mondkapjes op straat te zien rondzwerven. Überhaupt is het geen prettige gedachte dat we tijdens corona nóg meer afval veroorzaken dan we al deden.

Biologisch afbreekbare mondkapjes

Gelukkig zijn er meer mensen die zich er aan storen en belangrijker: hier ook iets aan proberen te doen. Zo zijn er mondkapjes met bloemzaadjes. Als je dit mondkapje niet meer gebruikt, kun je het planten en dan komen er bloemetjes uit. Hoe tof! En als je ooit een buitenfestival organiseert en mensen laten het toch rondslingeren en er waait er eentje weg, dan is het met deze mondkapjes iets minder erg.

Deze mondkapjes waren gelijk enorm in trek, dus helaas zijn ze nu niet te verkrijgen. De bedenkers lopen zo te lezen over in de aanvragen. Maar ze zijn aan het opschalen, dus houd de website in de gaten. Hopelijk kun je er snel terecht!

Meer corona weggevers

Ben je op zoek naar meer weggevers rondom dit thema? Bijvoorbeeld omdat je een fysiek evenement aan het organiseren bent en je bezoekers iets wilt meegeven, zodat ze hun eigen voorzorgsmaatregelen kunnen treffen? Dan hebben we nog wat ideeën voor je:

  • Een klein flesje desinfectiegel, eventueel in je eigen huisstijl.
  • Een leuk opbergzakje waar mensen hun mondkapje in kunnen doen.
  • Een sleutelhanger met deuropener. Dit is een soort haakje waarmee je een deur open kan doen, zonder deze met je handen aan te raken!
  • Leuke badges waarmee mensen kunnen aangeven hoe ze elkaar willen groeten. Bijvoorbeeld in drie opvallende kleuren met een icoon of tekst voor het groeten door middel van: zwaaien, een boks of een elleboog.
  • Een thermometer. Niet iedereen heeft dit in huis liggen en je hebt ze ook voor een klein bedrag!
  • Je kunt het ook over een andere boeg gooien en mensen een gezond pakketje meegeven. Een vitaminedrankje of bijvoorbeeld een stuk fruit met logo.
  • Je kunt mensen na afloop van een evenement ook een wc-rol of tissuebox geven met een mooie wikkel. Ook custom wikkels zijn mogelijk!

Deze keer een lijst ideeën zonder allemaal linkjes, want voor dit soort producten kun je terecht bij de grotere relatiegeschenkenbedrijven. Je kunt sinds kort bij ons een offerte aanvragen, dan verwijzen we je graag door naar onze partners!

Plaats een reactie