Ambitieuze doelen bepaal en haal je met de Purpuz Planner

Heb je ambitieuze plannen voor het nieuwe jaar? De Purpuz Planner helpt je je doelen te verhelderen en te behalen!

Als organisator van evenementen ben je een ster in planningen maken. Maar doe je dat ook voor je eigen doelstellingen?

Ik werd direct enthousiast toen ik over de Purpuz Planner las. Omdat ik van nature wat chaotisch ben, houd ik heel erg van planningen en handige tools om het overzicht te krijgen. Ik was daarom erg blij dat ik een Purpuz Planner heb gekregen om uit te proberen en om jou te laten weten of het wat is voor eventplanners!

Meer dan een agenda

De Purpuz Planner is meer dan een agenda. De agenda is wel het belangrijkste gedeelte, maar een onderdeel van het geheel. In 8 stappen met opdrachten die je in het boek kan invullen, kom je erachter wat jouw belangrijkste doelen voor het nieuwe jaar zijn, welke acties je ervoor moet uitzetten en wanneer. In de maand- en weekkalender kun je je doelstellingen herhalen en zo eenvoudig zorgen dat je aan je doelen gaat werken. Je kunt deze agenda zowel voor werk als privé kan gebruiken. En je kunt de werkbladen ook gratis downloaden als je bijvoorbeeld al een agenda hebt gekocht.

purpuz stappen

Eerste indruk

Toen ik de planner ontving werd ik direct enthousiast om ermee aan de slag te gaan. Ik vulde alle vragen in, en heb ook direct wat beslissingen gemaakt wat ik voortaan anders ga doen. Soms kan het namelijk heel simpel zijn om verandering aan te brengen. Maar dan moet je wel helder hebben wat je wil veranderen.

Het boek start per 1 januari, dus ik ben nog niet begonnen met de overige actiepunten die op de planning staan. Maar ik merk nu al dat het me erg motiveert omdat het zo overzichtelijk is geworden. Zo heb ik bijvoorbeeld besloten meer tijd voor mezelf in te plannen en m’n vrije tijd niet zomaar op te geven als iemand wil afspreken of een opdracht voor me heeft. Allemaal hele logische dingen, maar in drukke periodes schiet dat er bij in. Voor je het weet ben je alleen maar aan het rennen en brandjes aan het blussen.

Leuke extraatjes

In de planner zitten wat leuke en nuttige extraatjes. Zo blik je elke dag kort terug: wat was een overwinning en waar zat de groei? Ook aan het eind van de maand evalueer je. Soms loopt het niet zoals je wilt en heb je misschien je doelen niet gehaald. Dat geeft niet. Door er bij stil te staan, kun je zorgen dat je de maand erna het wel beter aanpakt.

Purpuz weekkalender

Er staan motiverende quotes en handige tips in de planner. Zo kun je bijvoorbeeld elke maand plannen met wie je wil afspreken. Een van de tips is dan ook: “Spreek deze week af met iemand die het beste in je naar boven haalt”.

Wat ook fijn is, is dat er ruimte is om lekker te tekenen, op te sommen waarin je wilt experimenteren en wat een beloning aan jezelf is als je lekker op dreef bent!

Je kunt de Purpuz Planner 2020 onder andere bij Bol.com (affiliate link) bestellen.

Deze pagina bevat een affiliatelink. Dit betekent dat ik een klein percentage krijgt als jij iets aanschaft. Geen zorgen, jij betaalt geen cent meer!

Plaats een reactie