De Belbutlers verbinden bezoekers op netwerkborrels

Op een netwerkborrel zijn mensen geneigd om met bekenden bij te praten. De Belbutlers brengen juist twee onbekenden met elkaar in contact en zorgen dat het gesprek op gang komt.

Ik had ze een paar jaar geleden al eens gezien, maar onlangs eens goed gekeken hoe het in zijn werk gaat. Ze waren aanwezig tijdens het jubileumfeest van Aristo en ik was daar goodies aan het spotten. De Belbutlers liepen daar rond en ik keek mee.

Telefonisch en fysiek verbinden

Er lopen twee butlers rond met een ouderwetse telefoon op een dienblad. Beide butlers spreken, ieder op een andere plek in de ruimte, een persoon aan. De ene persoon krijgt de hoorn aangereikt, terwijl intussen de telefoon bij de andere butler over gaat. De twee mensen maken telefonisch een kort praatje, terwijl de butlers hen bij elkaar brengt voor een echte ontmoeting. De butlers helpen eventueel het gesprek op gang te brengen en gaan vervolgens weer verder. Op zoek naar de volgende twee mensen om met elkaar verbinden.

Ze selecteren willekeurig twee personen. Zo kom je dus met iemand in contact die je anders niet zo gauw had aangesproken. Een mooi hulpmiddel voor netwerkborrels. Zeker als mensen met elkaar verbinden een belangrijk doel is van je evenement!

Kijk voor meer informatie op livecommunicatie.nl.

Plaats een reactie