6 bijzondere bloemen en planten om aan zakenrelaties te geven

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in de producten die we kopen, maar ook in de producten die we weggeven. Wanneer je op zoek bent naar een mooi relatiegeschenk of een leuke toevoeging aan een goodiebag, dan kan een groene keuze een mooie versterking van je merk zijn. Je laat immers zien dat je aan je klanten denkt, maar dat je dat wel bewust doet.

Bij duurzame zakelijke cadeaus denken we al snel aan notitieboekjes van gerecycled materiaal of duurzaam toiletpapier (ja echt!). Maar heb je al eens gedacht aan een letterlijk groen cadeau? Laat je inspireren door zakelijke cadeaus in de vorm van bloemen en planten!

Heerlijk zaaien

Geef een groen brievenbuscadeautje met het doosje van Veer & Moon. Hierin vind je klant drie zakjes met bloemenzaad. Zijn de bloemen tot bloei gekomen? Niet alleen zien ze er mooi uit, maar ze kunnen ook nog eens gegeten worden. De Oost-Indische kers, het driekleurig viooltje en de goudsbloem zijn prachtige, eetbare bloemen. In het pakketje zitten naast de bloemen, houten stekers en plantenlabels ook nog eens heerlijke recepten. Een groen pakket dat zowel sfeervol als eetbaar is! We vonden dit cadeau bij Ditha Bonita.

Bloemenzaadjes cadeaubox

Luchtplantjes (ook wel airplantjes)

Groene cadeaus zijn een mooi concept, maar niet iedereen is even handig in het in leven houden van bloemen en planten. Speciaal voor die mensen zijn er luchtplanten, ofwel tillandsia’s, verkrijgbaar. Luchtplanten halen hun voedingsstoffen uit de luchtvochtigheid, waardoor je er bijna niet naar om hoeft te kijken. Om de planten mooi te houden is het advies om ze één keer per week even te besproeien. Extra fijn: de luchtplanten passen door de brievenbus. Onder andere verkrijgbaar via Greetz.

Luchtplantjes cadeau

Meer bijzondere brievenbuscadeautjes? Laat je ook inspireren door 7 brievenbuscadeaus die een onvergetelijke indruk achterlaten.

Droogbloemen

Wil je bloemen geven waar je klant écht niet naar om hoeft te kijken? Waar de luchtplant af en toe wat druppels water kan gebruiken, hebben droogbloemen echt niets nodig. Droogbloemen gaan lang mee en staan in ieder kantoor mooi. Medewerkers kunnen ze in de zomervakantie dus met een gerust hart achterlaten. Kies voor droogbloemen met vaasjes die door de brievenbus passen en je klanten zullen je nog lang onthouden.

Ik heb het zelf al meermalen aan vrienden gegeven en dat was een groot succes. En vorige maand kreeg ik het zelf cadeau. En ik ben er heel blij mee!

Ook de droogbloemen kun je bij Greetz krijgen. Compleet met een leuk vaasje bijvoorbeeld.

Droogbloemen als relatiegeschenk

Bloeipotloden

Vind jij het ook altijd zonde dat je het laatste restje van een potlood moet weggooien? Dankzij bloeipotloden hoeft dat niet meer! Doe deze bijzondere potloden cadeau aan je klanten en laat ze nog lang aan je denken. Eerst kunnen ze schrijven met deze potloden en wanneer het potlood te klein geworden is, kan het geplant worden. Na verloop van tijd staan er prachtige bloemen bij de klant in huis, dankzij jouw cadeau. Je vindt de bloeipotloden ook bij Greetz.

Bloeipotlood

Bloeiende mondkapjes

Speel je graag in op de actualiteit? Denk dan eens aan afbreekbare mondkapjes waar bloemzaadjes in zitten. Wanneer dit mondkapje niet langer gebruikt wordt, kan het geplant worden waarna er bloemen uit groeien. Niet alleen uniek en een groene keuze, maar ook nog eens multifunctioneel!

Afbreekbare mondkapjes met bloemzaadjes

Bloomsbox

Een groter relatiegeschenk dat je kunt geven bij bijvoorbeeld langdurige samenwerkingen of bijzondere gelegenheden is de Bloomsbox. Dit is een houten box waarin drie planten worden verzonden. Doordat je de houten box van jouw logo kunt laten voorzien, is het ook nog eens een duurzaam cadeau waardoor ze je niet snel zullen vergeten. Voor de kantoren met minder groene vingers ook een goed idee, want je hoeft de box maar één keer in de twee weken water te geven. Het is te bestellen bij Blooms out of the Box.

Blooms out of the Box: plantjes uit een doosje

Een ding weten we zeker: dit soort cadeau’s doen het bijna altijd goed!

Plaats een reactie