5 Creatieve beurswanden waar je mee opvalt

Wil jij echt opvallen op een beurs of evenement? Zorg dan voor een creatieve eyecatcher. Zoals een wand met armen die een product aanreikt of een wand waar je je eigen boodschap op kunt schrijven en tekenen.

In een vorig blog liet ik al de beurswand zien, waar je met diverse kleuren touw, de mening kon vragen van beursbezoekers. Daarna ben ik op zoek gegaan naar meer creatieve ideeën voor beurswanden. Hieronder een aantal van mijn vondsten.

Iets om uit te delen?

Verkoop je producten en heb je proefmonsters om uit te delen? Of heb je wat leuke goodies om weg te geven? Dan is dit wel een hele creatieve manier om iets onder de aandacht te brengen. Mensen zullen je stand hiermee niet zomaar voorbij lopen!

Creatieve beurswanden
Foto: Courtesy of Zynga

Reuze Scrabble

Ook een leuke manier om interactie te krijgen met mensen. Vraag ze mee te doen aan Scrabble met deze extra grote Scrabble-bord. Degene die de meeste punten weet te scoren wint een prijs. Kies er bijvoorbeeld voor om alleen woorden te maken met een thema dat aansluit bij de beurs of jouw vakgebied.

Reuze Scrabble als beursmuur

Producten als beurswand

Heb je een product dat je onder de aandacht wilt brengen en nog geen idee hoe je je stand gaat inrichten? Sla twee vliegen in een klap door je van je producten een patroon te maken op je beursmuur.

Product als beurswand

Schrijf of teken op je muur

Heb je iets minder bugdet, dan kun je nog aan de slag met de wrap. Dit is een sticker die bedoeld is om je bureau om te toveren tot een soort whiteboard. Je zou de sticker ook op je stand kunnen plakken. Daarmee kun je per event een andere boodschap of tekening maken. Of gedurende de dag een andere boodschap overbrengen. Stel bijvoorbeeld een vraag, zodat je beursbezoekers triggert om een praatje te komen maken. Bestel custom made stickers om je logo, foto’s of andere elementen te verwerken op je whiteboard.

wrap

Verzamel feedback

Wil je feedback, ideëen of andere informatie verzamelen? Doe dan eens wat anders dan briefjes in een glazen pot zoals vaak op beurzen te zien is. Deze opstelling is heel simpel, effectief en het ziet er nog leuk uit ook. Voor confidentiële informatie zou je nog een vakje kunnen laten maken, waar mensen hun briefje of contactgegevens veilig kunnen achterlaten.

CAS_20

Plaats een reactie