Hostesses in opvallende jurken

Eten en entertainment gaan heel goed samen. Huur daarom niet zomaar een hostess in, maar bijvoorbeeld een vermomd als wandelend buffet.

Op EvenementContact kwam ik ze voor het eerst in levende lijve tegen; dames in opvallend grote jurken. De jurken waren niet alleen groot, maar zo gemaakt dat het diende als wandelend buffet of champagnetoren. Een erg leuke manier om je gasten te voorzien van een versnapering.

hofdame_champagne

Beauty & Brains

Ik raakte aan de praat met de eigenaresse van Buck Agency, waar een aantal van de dames die er rondliepen voor werken. Mayke Niestadt straalde minstens zoveel als haar modellen en had een duidelijke missie met haar bedrijf. En dat is duidelijk terug te zien bij de hostesses zelf. De modellen zijn niet alleen mooi, de dames die voor haar werken zijn ook intelligent en proactief. Het zijn meisjes met wie je écht even contact kan leggen en niet alleen maar op de automatische piloot drankjes uitdeelt. Volgens Mayke is dat ook precies wat ze graag willen bereiken en onderscheidend ten opzichte van andere bureau’s.

chandelier

Culinair Entertainment

De hosts en hostesses zijn in te huren in de stijl die het beste bij je evenement past. Culinair entertainment zoals Buck Agency dat zelf heel toepasselijk noemt. Zelf vind ik het lopend buffet erg gaaf, maar ook de danseressen die vanuit de lucht drankjes serveren. Als er niets tussen zit dat aansluit of je iets unieks wilt, dan denken zij met je mee en ontwikkelen zij een passend concept.

Kijk voor meer informatie op buckagency.nl.

3 gedachten over “Hostesses in opvallende jurken”

  1. Goedemorgen,

    Graag zou ik weten wat de kosten zijn voor het inhuren van 1 dame met ”champagnejurk”. Dit zou voor 17 december zijn voor 1 uur (17:00 tot 18:00). De exacte locatie is nog net bekend maar zal in de omgeving Rotterdam zijn.

    Ik hoor graag uw reactie.

    Mvg,
    Jessie Croft

Plaats een reactie