De leukste goodies van 2016

Het afgelopen jaar zijn we weer veel leuke goodies tegengekomen. We hebben de leukste voor je op een rijtje gezet. 

Als je bijzondere dingen wilt inzetten op je evenement, dan moet je er meestal wel op tijd bij zijn. We hebben daarom de leukste goodies voor je op een rij gezet. Zo kun je de producten die je op je eigen evenement wilt inzetten alvast meenemen in je planning voor 2017!

De selfie-poppetjes van Momentize

Aan het begin van het jaar startte het bedrijf Momentize. Als je hun scanapparaat inzet op je evenement, kunnen jouw bezoekers zich volledig in 3D laten fotograferen. Een paar weken later krijgen ze hun eigen selfie-beeldje opgestuurd. Uiteraard in een doosje in jouw eigen huisstijl. Zo’n beeldje gooien mensen niet gauw weg en ze zullen jouw bedrijf dan ook niet gauw meer vergeten!

Dinneren in een visuele wereld

Een ander nieuwe bedrijf dat in 2016 startte is Dinner in Motion. Ze begonnen met een pop-uprestaurant in Waarle, maar hebben nu een permanente locatie in the Wall in Utrecht. Daar zijn we ook op bezoek geweest. Het is zeker de moeite waard eens een kijkje te gaan nemen of om een groepsevenement te organiseren.

Bijzondere drankjes

We deelden het afgelopen jaar ook wat bijzondere alcoholische drankjes. Dat viel bij blijkbaar goed in de smaak bij jullie! Zo verscheen er afgelopen jaar blauwe wijn en chocoladewijn.

Virtual Reality

Dat Virtual Reality een hot topic was het afgelopen jaar (en nog steeds is), is je vast niet ontgaan. Wij vertelden je hoe je VR voor, tijdens en na een evenement inzet.

Foto: Vakvereniging Idea

De robots Nao en Pepper

Heb jij al een robot op een evenement gespot afgelopen jaar? Wij waren supernieuwsgierig en gingen op bezoek bij Nao de robot. Ook zijn grotere broertje Pepper hebben we gezien tijdens ons eerste EventGoodies Live evenement.

Ook in 2017 blijven we gave en innovatieve producten voor je in de gaten houden en hopen we je te blijven inspireren. Heb je suggesties voor de website of lijkt het je leuk om voor ons te gastbloggen? Neem contact met ons op!

Plaats een reactie