Cadeauboxen waarbij je leert duurzamer te leven

Cadeauboxen zijn hot. Duurzame producten ook. Een duurzame cadeaubox klinkt dan logisch. Bij ZustainaBox gaan ze nog een stapje verder.

Kennismaken met producten

Eind vorig jaar gaf ik mezelf een abonnement op ZustainaBox cadeau. Niet omdat ik zomaar wat cadeautjes wil ontvangen. Sterker nog, ik ben daar altijd terughoudend mee, want ik vind het zonde om spullen te krijgen waar ik niets mee doe. Maar met de Zustainabox krijg je producten waarmee je leert hoe je duurzamer en bewuster kan leven door kennis te maken met producten. De producten helpen je met name om plastic afval te voorkomen.

Zo ontving ik bijvoorbeeld een katoenen broodzak, zodat je bij een bakker het daar direct in kan doen in plaats van in een plastic zak. En kreeg ik shampoo in de vorm van een stuk zeep. Dat scheelt weer een plastic flesje. Er zaten nog wat lekkernijen in een een leuke geurdispenser voor in huis. Toch wat leuke cadeautjes voor mezelf, zonder schuldgevoel šŸ™‚

Alle producten in de boxen zijn plasticvrij, plantaardig en lokaal.

Van kantoorboxen tot borrelpakketten

Je kunt zelf een box bestellen, losse items die eerder in een box zijn verstuurd of een abonnement. Ook voor zakelijke doeleinden is er veel mogelijk.

Zo kun je een box cadeau doen in allerlei thema’s. Zo is er een kantoorbox of juist een thuiswerkbox. Ook zijn er borrelpakketten en kerstpakketten.

Sinds kort kun je er ook een brievenbuscadeau bestellen, helemaal van deze tijd.

Kortom: ZustainaBox is een heerlijk verwenpakket voor iedereen die duurzaamheid belangrijk vindt!

Plaats een reactie