Kartonnen standaard voor laptop en mobiel

Dat was een leuke verrassing. Ik kreeg iets opgestuurd per post en dat trok direct m’n aandacht. Het bleken twee dikke, kartonnen platen te zijn met onderdelen om je eigen laptopstandaard in elkaar te zetten.

Dit cadeautje kreeg ik van Getekend Verslag. Zij maken illustraties op evenementen (tegenwoordig ook online) met de highlights van de dag. Het pakketje – wat een stukje groter was dan een A4 en een paar centimeter dik- was ook helemaal in hun eigen tekenstijl. Maar wat zat er nou in? Aan de zijkant zag ik dat het iets van karton was, maar ik had nog geen idee.

Ik klapte het uit en zag dat ik iets in elkaar moet zetten. En toen zag ik de uitleg: je kunt er een standaard van maken voor je laptop en mobiel! Zoiets heb ik eerder gezien, maar een hele simpele versie. Deze versie is gemaakt door Klomp Bizzprint en is een stuk steviger.

Laptophouder en houder mobiel van karton

Een vrolijke en eenvoudige standaard

Naast dat de standaard zo stevig is, is het ook heel handig dat je hem op meerdere plekken kan bedrukken. Een goede manier om mensen te herinneren aan jouw merk en boodschap. Maak er wel wat moois van, want de kans dat mensen een schreeuwerige standaard vol logo’s neerzetten is klein.

Het is wel een ideaal cadeautje en helemaal in deze tijd nu mensen meer moeten thuiswerken. Houd er wel rekening mee dat mensen een los toetsenbord moeten hebben. Het is heel moeilijk typen op een laptop die op de standaard staat. Maar voor een uurtje videobellen zonder te chatten, is het zeer geschikt. Je hebt dan geen toetsenbord nodig. Misschien helpt het je zelfs focussen en voorkomt het dat je nog stiekem wat mailtjes afhandelt ­čśë

Er zit ook een houdertje bij voor je mobiel. Dit kun je ook goed gebruiken om video te bellen, zonder je telefoon vast te hoeven houden. Het enige nadeel is dat je mobiel relatief laag op tafel staat en je dan niet vanuit je meest voordelige hoek in beeld komt. Maar zet het op een doos en voilà, probleem opgelost!

In ieder geval vond ik dit een geslaagd cadeau. Zelf heb ik al een fancy laptopstandaard staan thuis, maar deze kartonnen versie bewaar ik voor onderweg of op kantoor.

Plaats een reactie