Leuk relatiegeschenk voor wandelaars

Een wandelstok waaraan je afval kan prikken. Een leuk relatiegeschenk voor wandelaars die graag een steentje bijdragen aan een schonere natuur.

Sinds september wandel ik veel. Sterker nog, ik heb er een tweede blogsite over opgestart (Hartje Buiten heet het) en een bijbehorende Instagram-pagina.

Via Instagram kwam ik een heel tof product tegen. Een wandelstok van Cleanwalk. Ik mocht er een hebben om uit te proberen en vervolgens over te schrijven. Dus bij deze!

Afvalprikker én wandelstok

Dit is zo briljant bedacht. Het is een houten stok met onderaan een punt waaraan je plastic kan prikken. Door de randjes aan de punt, blijft het afval eraan hangen. Zo hoef je dus niet met een plastic tas rond te lopen. Je laat het afval hangen, tot je een prullenbak tegenkomt.

Ik vind dit een mooi en vooral duurzaam relatiegeschenk, ideaal voor wandelaars en natuurliefhebbers. Maak het compleet met je logo en een tekst wat past bij jouw bedrijf of evenement.

Inzetten op een evenement of eventlocatie

Je kunt het ook inzetten op een evenement, inclusief een karretje waar alle stokken in staan. Je kan dan met de deelnemers bijvoorbeeld na het evenement het afval opruimen of voorafgaande aan een wandeling de stokken uitdelen.

Voor eventlocaties is dit ook ideaal. Je ziet vaak dat er leenparaplu’s zijn en nu kun je dus ook de CleanWalk uitlenen. Als mensen dan een lunchwandeling maken kunnen ze gelijk wat afval opruimen. Of wanneer je op locatie meerdere gebouwen hebt en mensen veel van A naar B moeten lopen.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met CleanWalk. Meer informatie vind je in onze disclaimer

Plaats een reactie