5 leuke goodiebag items die je gewoon bij de HEMA kunt kopen

Een leuke goodiebag samenstellen is makkelijker gezegd dan gedaan. En dan heb ik het nog niet eens over de tijdnood waar je als organisator snel in zit. Want al die leveranciers die pennen en notitieboekjes bedrukken hebben een lange levertijd of zijn kostbaar bij kleine oplages. Dat kan efficiënter! Dus heb ik goed nieuws voor je; in deze blog vind je 5 leuke goodiebag items die je gewoon bij de HEMA kunt kopen. Leuk én makkelijk!

Deze items zijn leuk voor als je offline evenementen organiseert, maar ook voor online evenementen kun je dit inzetten. Dan stop je de spulletjes gewoon in een (brievenbus)doos en voilà, je hebt een goodiebox!

1: Polaroid-foto’s

Hoe leuk is het als jouw bezoekers tijdens het event foto’s maken met een polaroid camera zoals de welbekende Instax? Dat is op zichzelf al leuk maar je kunt ook iets in de goodiebag doen waar ze die polaroid in kunnen stoppen. Een mooi fotolijstje of fotoalbum bijvoorbeeld. Een origineel idee voor in je goodiebags en ook nog eens een te gekke blijvende herinnering aan een mooi evenement!

2: Notitieboekjes & Pennen

Bij kennis events zoals congressen, seminars, trainingen of workshops zitten er vaak schrijfwaren in de goodiebag. Superhandig, want zo kunnen je deelnemers direct aantekenen maken. Veel bedrijven gebruiken deze kans om vervolgens hun logo op een notitieboekje of pen te drukken. Heel tof natuurlijk, maar dat kost wel extra tijd (en geld).

Heb je iets minder tijd of budget? Of maakt het je eigenlijk niet zoveel uit? Scoor dan een tof notitieboekje bij de HEMA. Ze hebben mooie printjes, veel verschillende maten en zowel gelinieerde als blanco boekjes. Ook qua pennen kun je alle kanten op. Mijn suggestie? Koop een 12-pak zwarte fijnschrijvers! Die schrijven fijn (je meent het! ;)), zijn nooit weg en kosten slechts €0,17 per pen! Ben je in een gekke bui? Scoor dan geurpennen (brings back memories, toch?!).

Notitieboekjes en pennen

Pro tip: Heb je meer van dezelfde items nodig? Bestel het dan online! In de winkel is er vaak niet zoveel van 1 soort voorradig! 

3: Powerbanks / Opladers

Een powerbank is voor veel bezoekers een zeer gewenst goodiebag item. Ook powerbanks kun je laten bedrukken met jouw logo. Mijn ervaring is dat het vaak slechte kwaliteit powerbanks zijn. De powerbanks van de HEMA zijn een goed alternatief. Oh, en ik zou persoonlijk ook erg blij zijn met een oplaadkabel voor mijn telefoon. Die heb je immers nooit genoeg.

Powerbank en opladers

Pro tip: Wil je toch graag jouw sausje over dit item gieten? Hang er dan een leuk handgeschreven kaartje aan en zoek een leuk haakje! (‘Hopelijk zijn jij en jouw telefoon na deze training weer opgeladen (met kennis!)”)

4: Feestelijke decoratie

Heb je iets te vieren? Scoor dan wat feestelijke decoratie. Dit is niet alleen leuk voor op een eventlocatie. Hoe leuk is het als mensen thuis er ook feestelijk bijzitten? Kies bijvoorbeeld voor thema Goud of geef een textielen verjaardagsslinger cadeau.

5: Een leuk cadeautje om thuis uit te pakken!

Over activaties gesproken… Misschien heb je een mooie aanbieding of kortingscode die je in de goodiebag wilt doen. Dat kun je op een ‘gewone’ flyer laten zetten maar je kunt ook uitpakken door het in te pakken (snap je het nog?). Koop een aantal mooie doosjes, tasjes of andere cadeauverpakkingen en stop daar jouw activatie in! Super leuk want je geeft bezoekers het gevoel een cadeautje uit te pakken.

Cadeau doos

Pro tip: hang er een briefje aan dat ze dit bij thuiskomst pas mogen uitpakken! Op die manier krijgt het item direct de aandacht (want het triggert nieuwsgierigheid!) maar kunnen bezoekers bij thuiskomst er rustig en met volle aandacht naar kijken. 

Welke leuke goodiebag items ga jij bij je volgende evenement inzetten?

Deze pagina bevat affiliatelinks. Dit betekent dat ik een klein percentage krijg als jij iets aanschaft. Geen zorgen, jij betaalt geen cent meer!

Plaats een reactie