Leuke goodies voor de feestdagen

Wat moet je dit jaar nou weer geven aan je relaties of medewerkers met de feestdagen? Wij zetten de leukste goodies op een rij.

De zomervakantie is begonnen en wij praten alweer over de feestdagen. Ik moet er ook aan wennen, maar het is nou eenmaal handig om er op tijd bij te zijn. Hoe eerder je begint, hoe beter het cadeau.

Je kunt natuurlijk hulp vragen aan je eigen leverancier of, als je die nog niet hebt, het aan onze partners vragen. Maar als je liever zelf op zoek gaat, laat je dan inspireren door deze ideeën.

Borrelpakket van 1,5 meter

Ja je leest het goed. Er is een borrelpakket van 1,5 meter. Dat is niet alleen ludiek. Het mooie eraan is dat je het persoonlijk kan overhandigen met veilige afstand. Zo hoeven jouw relaties of medewerkers niet het pakketje van de grond of tafel te pakken.

Borrelpakket van 1,5 meter

Escape Kerstpakket

De Escape Kerstpakket is een kerstpakket die je pas kan uitpakken na de puzzels te hebben opgelost. Leuk om bijvoorbeeld naar medewerkers te sturen als er dit jaar geen kerstborrel kan plaatsvinden en je ze toch een leuke beleving wil geven. Ook kun je flesjes wijn met een puzzel opsturen naar relaties of alleen de puzzel afnemen en dat toevoegen aan je eigen cadeau.

Kerstcadeau Escape Game

Kaasletters

Wil je rond Sinterklaas een kleinigheidje weggeven? Een chocoladeletter is altijd goed. Wil je een keer wat anders? Wat dacht je dan van de Kaasletter? Ze hebben dit jaar ook een variant met een kerstboom.

Kaasletter

Chocolade

Wil je toch graag chocola geven, dan is het chocolade-abonnement een leuk idee. Zo blijven de ontvangers nog langer aan je denken! Ideaal in een periode waarin we toch al overladen worden met cadeau’s en zoetigheid.

Als je toch liever eenmalig iets geeft, dan is Chocstar ook een aanrader! Ook hier hebben ze chocoladerepen in de vorm van een kerstboom. Je kunt allerlei ingrediënten en topics kiezen. Vervolgens wordt het in een mooi doosje opgestuurd.

Luxe en persoonlijk cadeau

Als je op zoek bent naar iets exclusievers en persoonlijks, kijk dan eens naar de Love Box. Dit doosje past perfect bij de feestdagen. Je kunt er namelijk persoonlijke berichtjes naartoe sturen. Ideaal om relaties of medewerkers te laten weten dat je aan ze denkt of updates te sturen over een evenement of project.

Love Box sturen

Heb jij nog leuke goodies gespot voor de feestdagen? We horen het graag! Laat hieronder je reactie achter.

Plaats een reactie