‘Networktables’ zorgen voor waardevolle netwerkmomenten

Wil je zorgen dat jouw bezoekers het meest halen uit het netwerken? Laat ze vooraf zelf kiezen naast wie ze aan tafel gaan zitten. 

Je kent het wel, je bent aan het netwerken, maar dan tref je net niet de juiste mensen. Of je wordt ergens aan een tafel gezet en je zit naast mensen die je of al kent, of voor wie je niets kan betekenen. Op weg naar huis zie je op Twitter dat die ene vrouw aanwezig was die je al een tijdje volgt en die je eigenlijk heel graag had willen spreken. Zonde van je tijd en de gemiste kansen. Het kan gelukkig ook anders.

Laat bezoekers zelf kiezen

Met de tool Networktables kunnen mensen voorafgaande aan het evenement zelf bepalen naast wie ze gaan zitten. Ze bekijken welke mensen al een plekje uit hebben gekozen en kiezen vervolgens hun eigen stoel uit. Net zoals bij het reserveren van een stoel in het vliegtuig.

Het werkt heel simpel. Als je een account aanmaakt op de site, kun je het aantal sessies en tafels bepalen, de lijst met bezoekers importeren en zij krijgen vervolgens een mail. Via de mail komen ze op de site terecht waar ze hun plekje kunnen uitkiezen.

Het is ook mogelijk om bezoekers een VIP-status te geven en bijvoorbeeld aan te geven dat er maar 1 VIP aan elke tafel zit. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken voor de sprekers van een congres.

networktables

Uiteraard kun je als organisator een handige lijst uitprinten waarin je het overzicht hebt wie waar gaat zitten. Daarnaast kunnen mensen naderhand contactgegevens met elkaar uitwisselen als ze dat niet tijdens het evenement gedaan hebben.

Als je nieuwsgierig bent geworden, kun je een gratis demo aanvragen via de site.

 

Plaats een reactie