Plantenbox: een plant per post

Ben je op zoek naar een groen cadeau en mag het iets opvallends zijn? Wat dacht je van een mooie plant? Je kunt deze gewoon in een doos per post opsturen!

Groene cadeau’s zijn helemaal van deze tijd, mede omdat het duurzaam is. Door corona zijn er ook steeds meer cadeau’s die je per post kan sturen, zoals cadeauboxen en brievenbuscadeau’s. Handig!

En dit past ook mooi in het rijtje thuis: de Plantenbox.

Een leuk cadeau voor thuiswerkers

Een plant is bijna altijd een geschikt cadeau om te geven. Het is extra relevant om naar medewerkers te sturen die nu veel thuiswerken. Zo ziet niet alleen hun werkplek er gezelliger uit, maar planten dragen natuurlijk ook positief bij. Mensen krijgen meer inspiratie in een groene ruimte, kunnen zich beter concentreren en planten zuiveren de lucht!

Als bedankje voor sprekers of de crew

Een plant is ook een leuk cadeau voor sprekers van je evenement of de crew. Een cadeautje thuis ontvangen is een veel leukere manier om je waardering uit te spreken dan even een flesje wijn of chocolaatjes op de dag zelf.

Bovendien zullen mensen veel langer aan het evenement terugdenken! Misschien kun je zelfs een leuk haakje vinden als boodschap wat een link legt tussen de plant en het evenement. Denk aan duurzaamheid, groei en ontwikkeling, verzorging, geduld hebben en ga zo maar door.

De mogelijkheden

Je kunt kiezen uit binnen- en buitenplanten. Hoewel de buitenplanten alleen in bepaalde seizoenen beschikbaar zijn. Vervolgens kies je de verpakking, zoals je hieronder op de foto ziet. Ook kun je uit drie variaties rieten manden kiezen en tot slot een berichtje voor op het kaartje die erbij zit.

Plantenbox-verpakking

Meer groene ideeën?

Is dit net niet wat je zoekt? Onze partners denken graag met je mee! Vul dit formulier zo volledig mogelijk in en ontvang goede ideeën in je mailbox!

Plaats een reactie