Een pop-up borrel kan altijd en overal

Organiseer je een borrel en wil je het dit keer net even anders aanpakken? Iets bijzonders neerzetten kan heel eenvoudig zijn. Wat dacht je van een pop-up borrel?

Het fenomeen borrel gaat al heel wat jaren terug. Een informele en sociale bijeenkomst van een select gezelschap. Borrels zijn niet meer weg te denken uit de offline wereld. En dat is maar goed ook. Want zeg nu zelf, een gezellige borrel is altijd een goed idee. Bovendien een prima manier om je evenement af te sluiten, je personeel te bedanken voor hun inzet of je relaties uit te nodigen. We inspireren je graag met een aantal toffe voorbeelden waarbij er iets te beleven valt.

Pop-up borrel collega's

Een eigen food-festival

Een volledig verzorgd streetfood-festival is één en al beleving. En bovendien een eigentijdse en ‘losse’ manier om een borrel te organiseren. De mannen van Pop-Up Borrel hebben met hun concept een slimme combinatie gemaakt van de hippe streetfood trend en het pop-up fenomeen uit de retail. En, een Pop-Up Borrel is er voor elk gewenst budget.

Een pop-up is per definitie tijdelijk, verrassend én origineel. Als je met je ogen knippert, kan het zo weer verdwenen zijn. Dit gevoel kun je heel goed gebruiken om je gasten een bijzondere borrel-beleving mee te geven. Regel zelf een locatie en de gasten en de mannen regelen de rest. Hapjes, drankjes, creatieve aankleding, meubilair en entertainment.

Qua locatie kun je alle kanten op. Buiten op je eigen parkeerplaats of binnen in een bedrijfshal. In de tuin, of misschien zelfs het bos of de duinen? Jouw pop-up borrel wordt altijd voor jou op maat gemaakt. Altijd in de typerende, relaxte food festival sfeer. Als ik hier nu even heel eerlijk ben… ik krijg al schrijvend zin in een feestje!

Culinair entertainment

Je kunt ook een culinair thema kiezen. Zijn er overeenkomstige interesses? Is het een ladies-event of juist meer voor mannen? Dan kun je de hapjes en drankjes daar heel goed op afstemmen. Denk aan sexy wijnen of een proeverij van champagnes. Combineer bijzondere kazen met speciaalbieren of burgers van de barbecue en muziek. En wat denk je bijvoorbeeld van de Espresso jongens? Zij presenteren op stoere wijze een heerlijk bakje espresso. Als de presentatie een belevenis is én er een kwaliteitsproduct wordt geserveerd, scoor je zeker punten.

Educatief entertainment

Een educatief karakter toevoegen aan de borrel kan voor bepaalde doelgroepen ook een idee zijn. Geef gasten bijvoorbeeld de gelegenheid om zelf (alcohol)vrije cocktails te maken, of verrijk hun culinaire pallet met verrassende smaakcombinaties. Zulke ontdekkingen zijn al een beleving op zich. Het stukje kennis dat je gasten dan mee naar huis nemen, is een leuke extra. Kortom, als je je gasten echt iets laat beleven dan zorg je ervoor dat er nog lang nagepraat wordt over jouw borrel (of moet ik zeggen nageborreld?).

Voor meer informatie en foto- en filmimpressies kijk je op popupborrel.nl.

Plaats een reactie