Show me the Goodies! – Verse Blikken

In deze editie van Show me the Goodies staan een aantal goede (en ook wat minder goede) goodies uit de goodiebag van Verse Blikken centraal. Laat je inspireren!

Show me the Goodies! Goodiebags van evenementen die we bezocht hebben of die we opgestuurd krijgen van organisatoren. Deze rubriek geeft jou als organisator goodiebag inspiratie over hoe het ook kan (- of hoe het juist niet moet).

Verse Blikken is een netwerk- en brainstormcommunity voor en door ondernemers met eens per 6 weken een event. Tijdens de 20e editie werd groots uitgepakt en werd deze goodiebag in leven geroepen. Het idee? Elke ondernemer mag iets meenemen voor in de goodiebag. Op die manier kreeg iedereen een extra podium om zijn of haar diensten te showcasen.

Origineel, gevat én toepasselijk!

Neeltje, kunstenares en Art Based Coach, deed er een onwijs tof pakketje in met meerdere leuke items (inclusief een aantal woordspelingen!):

  • Een mooie kaart met daarop een bij (één van haar eigen werken)
  • Een zakje honing
  • Een voucher met korting op een Art Based Coaching sessie met de tekst ‘Hi honey, BEE more creative!)

Super grappig en origineel! Trekt direct aandacht en dus pure goodiebag inspiratie!

Goodiebag idee: zakje honing

Dit pakketje sprong eruit!

Emily, business & branding expert, maakte een prachtig mooi branded pakketje: 

  • een pen met logo en tekst “dare to stand out” (zonder website/naam) 
  • met daaraan haar visitekaartje (die sowieso origineel is want vierkant en ook met de tekst “dare to stand out”) 
  • EN een mooi mini kaartje met de incentive: 15% korting op haar Rock Your Brand Box

Met deze goodie maakt ze geloofwaardig dat ze branding expert is. Extra goede reclame dus!

Goodiebag voorbeeld: branded pakketje

Vers Blikje Fanta met korting

De goodie van Verse Blikken zelf moest natuurlijk een blik zijn. Op het kleine fanta blikje zit een sticker met het logo en een kortingscode van 20% voor een volgend Verse Blikken event. Leuke gimmick, zinvol item en goede incentive!

Goodiebag idee: blikje frisdrank met een twist

3 fotografen, 3 goodies

  1. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf’. Leuke kaart met een toepasselijke tekst voor een portretfotografe. Alleen weet ik toevallig dat Karine geen portretten maar eten fotografeert. Iets minder toepasselijk en ook niet helemaal persoonlijk.
  2. Een mooi opgemaakte flyer met kortingscode van Froukje. Om een indruk te geven van haar werk staan er een aantal beelden op, dat werkt goed. Wat ook goed werkt is dat het een flyer is van wat mooiere kwaliteit MET een korting (incentive!) EN het is op maat gemaakt voor dit event! (En dus persoonlijk!)
  3. Annelies maakte ook een flyer speciaal voor dit event. Haar incentive was geen korting maar extra foto’s voor dezelfde prijs. Vaak willen mensen toch liever wat korting. We zijn en blijven immers Hollanders ;)).
goodiebag idee voor fotografen

Mysterieus 2.0

“Hoeveel € is jouw idee waard? Ik reken graag mee!”, aldus Mira. Die tekst triggert mij enorm want het is een beetje mysterieus en het gaat over geld. Het is handgeschreven en ook dat maakt het persoonlijk. En zelfs dat het op een klein strookje papier is geschreven stoort me niet. Het enige wat ik graag had willen weten is wat Mira doet. In dit geval had ze alles van businesscoach tot accountant tot sponsoring expert kunnen zijn. 

Goodiebag boodschap

Veel met weinig!

Romy laat zien dat je met weinig ook heel veel kan bereiken. Ze deed er een visitekaartje en een ander kaartje in de vorm van een visitekaartje in waar ze een getal op schreef. Tijdens het event vertelde ze bij haar voorstelrondje dat degene die nummer 14 op zijn/haar kaartje in de goodiebag had staan, een 1-op-1 sessie met haar won. Iedereen was direct nieuwsgierig en het zorgde voor een buzz!

Heb jij ook een goodiebag voor deze rubriek? Ben je bijvoorbeeld naar een evenement geweest en heb je een fantastische goodiebag gehad? Of heb je zelf een evenement georganiseerd en durf je onze ongezouten mening aan? Laat het ons weten!

We denken ook graag met je mee als je inspiratie zoekt voor een goodiebag voor jouw evenement.

Foto in header: Froukje Klop

Plaats een reactie