Tips om je tijd goed te besteden

Voor veel eventplanners staat de boel even stil. Ik zag berichten van een aantal die het positief oppakken en de tijd gebruiken om wat dingen te doen waar ze anders niet aan toe komen. Ik besloot daarom een blog te maken met wat tips hoe je je tijd juist nu nuttig kunt gebruiken.

(Nieuwe) planning voor komende tijd

Ken je de Purpuz Planner al? Dat is een handige tool om doelen te formuleren en deze in concrete acties in de agenda te zetten. Ik doe dit elk jaar in december. Mocht je nu behoefte voelen om nieuwe doelen te maken voor komende tijd, dan kun je de nog steeds de Purpuz Planner 2020 (affiliate link) bestellen. In mijn eerdere blog hierover vind je meer informatie over wat het precies is. Je kunt ook gratis de werkbladen downloaden via de website.

purpuz stappen
De 8 stappen uit de Purpuz Planner

Handige tips om je strategie te verbeteren

Afgelopen zomer deed ik een heisessie in m’n eentje. Ik trok me even terug om te werken aan m’n bedrijfsstrategie. Hiervoor gebruikte ik het boek UITstekend (affiliate link) van Paul Rulkens. Dit boek is zowel interessant voor ondernemers als eventplanners in loondienst. Er staan ook tips in over marketing, communicatie en innoveren. Wat ik vooral fijn vindt aan het boek is dat het heel beknopt en to-the-point is. Geen paginavolle uitleg over bepaalde theorieën dus. Ik ging destijds naar huis met een heel mooi actielijstje.

Nu alvast werken aan het verbeteren van de gastvrijheid

Afgelopen zomer schreef gastblogger Maaike over hoe je de zomerperiode kunt gebruiken om voorbereidingen te treffen voor je evenement. Voor veel eventplanners is de zomerperiode een wat rustigere tijd. Net als nu. Gebruik deze tijd om alles extra goed door te nemen, zodat je de gastvrijheid zo goed mogelijk optimaliseert.

Content maken

Organiseer je terugkerende evenementen voor dezelfde doelgroep? Nu is een mooi moment om even in voorgaande evenementen te duiken en te kijken welke content je opnieuw kan inzetten voor de promotie van je volgende evenement.

Zijn er video’s waar je stukjes uit kan halen en een nieuwe video van kan maken? Of heb je nog geen tijd gehad om je goed voor te bereiden op de AVG-regels? Luister dan naar deze podcast met Charlotte van Charlotte’s Law, zodat je op het volgende evenement wel foto’s en video’s mag maken.

En heb je op dit moment een mooi nieuw idee waar je mee wilt beginnen, maar twijfel je nog of je er genoeg van af weet? Misschien wil je vloggen of bloggen, maar ben je bang dat je nog niet voldoende weet. Mijn tip: begin gewoon!

Deze pagina bevat een affiliatelink. Dit betekent dat ik een klein percentage krijgt als jij iets aanschaft. Geen zorgen, jij betaalt geen cent meer!

Plaats een reactie