Vrolijk toiletpapier met je eigen wikkel

Wc-papier als relatiegeschenk?! Dat klinkt gek, maar The Good Roll maakt er een feestje van, met kleurrijke wikkels en grappige teksten. Het is ook nog eens duurzaam en je draagt bij aan een goed doel.

Ik heb ze zelf al een paar maanden in huis en ik zag dat je de wikkels op maat kan maken.

Draag bij aan een goed doel

Wat het helemaal afmaakt: als je bestelt bij The Good Roll, draag je ook nog eens bij aan een goed doel. Ze investeren 50% van de nettowinst in het bouwen van toiletten in ontwikkelingslanden!

Het papier is overigens ook duurzaam. Het is volledig gerecycled, dus er worden geen bomen voor gekapt. Ook de verpakkingen zijn plastic-vrij.

Toiletpapier cadeau geven?!

Nu denk je misschien, wie geeft er nou toiletpapier cadeau? Toegegeven, je moet er even creatief voor zijn om een leuk haakje te bedenken. Vorig jaar toen mensen wc-rollen gingen hamsteren, was het natuurlijk een geweldig cadeau. Maar ja, voor je het dan geregeld hebt, is het weer voorbij.

Maar er zijn meer leuke haakjes te verzinnen. Het is een leuk cadeautje voor als je mensen (na corona) een keer ergens laat logeren. Het is helemaal toepasselijk als dat op een festival is.

Of misschien is het een mooi bedrijfscadeau voor mensen die nu veel thuis moeten werken en nu ineens veel meer wc-papier opmaken.

Ook op locatie kun je dit inzetten. Om de wc’s wat leuk aan te kleden. Of misschien heb je wel wilde plannen om een soort netwerkspel te doen door linten van wc-papier te maken.

De wikkels hergebruiken

De wikkels kunnen mensen hergebruiken. Bijvoorbeeld als cadeaupapier, voor origami (geef ze een leuke opdracht of challenge tijdens het evenement) en als ze kinderen hebben, dan weten die er ook wel raad mee.

Keukenrol en tissueboxen

Als ik je nog steeds niet enthousiast kan maken over wc-papier, dan zijn er ook nog keukenrollen en tissueboxen. Bij tissueboxen denk ik direct aan evenementen waar er een gevoelige snaar wordt geraakt of waar mensen coaching krijgen. Of misschien wil je het gewoon op een tafeltje neerzetten voor als mensen finger food krijgen en je eens wat anders wilt dan een stapeltje servetjes.

Idee├źn genoeg en ik weet bijna zeker dat er bij iedereen een glimlach op z’n gezicht verschijnt als ze dit zien!

Plaats een reactie